Kako koristiti pumpu za povećanje penisa, njezine vrste, pomaže li vam

Većina momaka pokušava ne govoriti o veličini svog penisa jer im je to bolna tema. Neki momci, čak i normalnih veličina, željeli bi promijeniti dužinu penisa. Danas se to može učiniti na razne načine, čak i bez operacija. Na primjer, vakuumska pumpa za muškarce pomoći će produžiti penis. Prije kupovine ovog uređaja, trebali biste se upoznati s pravilnim korištenjem pumpe za povećanje penisa.

Je li moguće povećati penis pomoću pumpe

Prvo morate shvatiti pomaže li vakuumska pumpa kod erekcije i je li realno povećati penis pumpom, jer neki sumnjaju u efikasnost ove metode.

Do nedavno se takva vakuumska pumpa koristila samo za poboljšanje erekcije. Zapravo, tokom upotrebe pumpe za penis, protok krvi se povećao nekoliko puta, zbog čega je erekcija bila pojačana. Vremenom su momci koji su time poboljšali erekciju primijetili da su nakon korištenja ovog uređaja dimenzije penisa postale veće. Stoga ne biste trebali razmišljati o tome je li moguće povećati penis vakuumskom pumpom, jer je to već dugo dokazano.

Mnogi ljudi savjetuju korištenje upravo takvog uređaja za promjenu veličine penisa kod kuće.

Zbog stalne stimulacije cirkulacije krvi, epitelno tkivo neprestano raste i to produžava penis.

Dokazano je da je većina momaka koji redovito koriste ovaj uređaj postigla dobre rezultate. Samo mjesec dana kasnije, pumpa za povećanje penisa pomogla je da postane dva i po puta deblji. Dužina se takođe povećava, ali mnogo sporije od širine.

Kako radi pumpa za povećanje penisa

kako radi pumpa za povećanje penisa

Ako redovito koristite vakuumsku pumpu za povećanje penisa, krv će teći u tkivo falusa. Zahvaljujući tome vrši se produženje i zadebljanje penisa. Nije tajna da se unutar organa nalazi tkivo koje se sastoji od krvnih žila. Ako se poveća cirkulacija krvi, započinje postupno širenje ovih ćelija.

Vakuum koji stvara uređaj sistematski povećava protok krvi i njime ispunjava spužvasto tkivo. To dovodi do poboljšanja potencije, istezanja kože genitalnog organa i njenog proširenja.

Sorte

Većina pumpi za uvećavanje penisa međusobno se ne razlikuju po svojoj strukturi. Izvana podsjećaju na običnu plastičnu tikvicu na koju se nanosi ravnalo. Pumpe za povećanje penisa prodaju se sa žaruljom, koja je potrebna za stvaranje pritiska u žarulji i sa posebnim zaptivačem.

Međutim, neki modeli mogu biti opremljeni odzračnim ventilom, manometrom ili namjenskim dugmetom za kontrolu pritiska.

Postoji nekoliko vrsta ovih uređaja.

Priručnik

Mnogi muškarci odlučuju se koristiti ručnom pumpom kako bi poboljšali svoje muško dostojanstvo. Ovaj model ima ugrađeni specijalni klip koji vam omogućava potpuno uklanjanje zraka iz tikvice. Takve su pumpe najjeftinije i zato se koriste češće od ostalih.

Automatski

Automatska pumpa omogućava vam da povećate penis mnogo brže od ručne. Priključen je na električnu pumpu koju napajaju baterije. Osoba ne treba ulagati nikakav napor u korištenje ovog modela. Dovoljno je samo podesiti pritisak i koristiti vakuumsku električnu pumpu.

Vodene vode

Ne koristi svaki čovjek pumpe za vodu kako bi povećao penis, jer su se ovi modeli pojavili relativno nedavno. U tom se slučaju voda dodaje u posudu. Takvi uređaji su efikasniji i praktički nemaju kontraindikacije. Također, prednosti modela vode uključuju njihov vijek trajanja.

Nemoguće je nedvosmisleno utvrditi koja je hidraulična pumpa za uvećanje penisa najbolja, jer svi gore navedeni modeli imaju svoje razlike.

Izborne karakteristike

kako povećati član pomoću pumpe

Prije povećanja penisa vakuumskom pumpom, morate smisliti kako odabrati pravi uređaj. Prilikom odabira, pridržavajte se sljedećih preporuka:

 • dužina tikvice penisa trebala bi biti 3-4 cm duža od uspravnog falusa;
 • uređaj bi tokom erekcije trebao biti 2-3 cm širi od opsega penisa;
 • početnicima se preporučuje upotreba uređaja opremljenog kruškastom pumpom za kisik;
 • vakuum pumpa za povećanje penisa mora biti izrađena od pouzdanog materijala pomoću kojeg se može postići potpuno brtvljenje.

Trebali biste razmotriti i koliko košta kupljeni uređaj. Ako nema financijskih ograničenja, tada možete odmah kupiti automatski model.

Kako sami napraviti pumpu

Ako želite, možete vlastitim rukama napraviti pumpu za penis. Muška domaća pumpa trebala bi se sastojati od sljedećih elemenata:

 • Tikvica. Element je dizajniran za smještaj penisa.
 • Pumpa. Obavezni element koji se koristi za pumpanje kisika.
 • Cijev. U većini modela koristi se za spajanje pumpe na tikvicu. Međutim, ponekad možete pronaći modele bez cijevi. U ovom slučaju, struktura je monolitna i pumpa je pričvršćena direktno na samu tikvicu bez upotrebe pomoćnih elemenata.

Da biste samostalno napravili takav uređaj za poboljšanje potencije, morate slijediti sljedeće upute:

 • Preporučuje se korištenje balona za izradu tikvice. Prvo se u njemu napravi posebna rupa u koju će se umetnuti penis. Trebao bi biti bez ureza i zato se pobrinite da bude savršeno ravan.
 • kako napraviti pumpu za povećanje penisa
 • Nakon što ste završili s prvom rupom, trebali biste prijeći na sljedeću. Trebao bi biti okomit na zidove. Ova rupa je stvorena za montiranje cijevi koja će biti spojena na pumpu. Širina rupe određuje se na osnovu dimenzija priključenog crijeva.
 • Cijev je spojena na stvorenu rupu. Za to se preporučuje korištenje crijeva velike gustoće i debelih zidova. Crijevo od pretankog materijala blokirat će zrak u zavojima, što može negativno utjecati na rad uređaja.
 • Na dno posude treba staviti lijevak za papir koji će se ubuduće koristiti za nanošenje brtvila. Debljina lijevka treba biti jednaka širini uspravnog penisa.
 • Kad se brtvilo potpuno osuši, možete započeti spajanje pumpe. Da biste to učinili, možete koristiti malu akvarijsku pumpu ili običnu gumenu žarulju.

Ovaj uređaj dovoljan je da shvatite povećava li pumpa penis. Međutim, za bolje performanse i dalje se preporučuje kupnja visokokvalitetnih vakuumskih pumpi.

Kako koristiti pumpu za povećanje penisa

Ne zna svaki tip kako koristiti penis pumpu. Za pravilnu upotrebu vakuumske pumpe za muškarce potrebna vam je uputa koja će opisati značajke korištenja ovog uređaja.

Prije upotrebe uređaja za povećanje penisa, podmažem plastičnu tikvicu s malo maziva. U ovom slučaju koristim samo maziva bez masti kako ne bih slučajno oštetio tikvicu. Kada je sijalica potpuno podmazana, penis se može staviti u nju. Istovremeno, mora biti postavljen tako da dobro leži na zidovima. Nakon toga počinje se ispumpavati zrak i to dovodi do činjenice da protok krvi postupno počinje rasti.

Tijekom produljenja penisa pomoću pumpe, potrebno je jednom bočicom fiksirati tikvicu, a drugom ispumpati kisik pomoću kruške. Također je na tikvici potrebno potpuno prekriti rupu, što pomaže u stvaranju potpune nepropusnosti. Nakon nekoliko minuta možete primijetiti jako crvenilo uvećanog penisa.

koliko možete povećati penis pumpom

Crvenilo ukazuje na to da daljnje povećanje erekcije može naštetiti i stoga treba propuštati zrak u tikvicu.

Kad je erekcija malo oslabljena, postupak se mora ponoviti. Uređaj traje 20-30 minuta. Ovaj uređaj treba koristiti za liječenje impotencije svaka 2-3 dana. Ipak, preporuča se korištenje pumpe svakodnevno tokom prve sedmice, posebno prije seksa. Zaista je nekim muškarcima važno da se dužina penisa poveća neposredno prije odnosa. Kada se penis produži, nakon pumpe može se koristiti poseban erekcijski prsten. Fiksiran je na dnu penisa i ne dopušta da erekcija brzo nestane.

Kontraindikacije

Prije nego što povećate penis pumpom, trebali biste se upoznati s glavnim kontraindikacijama. Ovaj aparat za produžavanje penisa ne smije se koristiti:

 • osobe s infektivnim uretritisom i upalom;
 • muškarci sa trombozom.

Stoga se preporučuje konzultacija s andrologom kako bi on obavio sve potrebne testove i donio zaključak o potrebi povećanja penisa pomoću pumpe.

Zaključak

Mnogi se dečki pitaju je li moguće povećati penis pumpom. Da biste to razumjeli, morate se upoznati s principom rada ovog uređaja i komunicirati s ljudima koji su ga koristili.