9 vrsta masaže za povećanje penisa

kako raditi masažu za povećanje penisa

Malo muškaraca nije pomislilo da bi bilo lijepo narasti svoje genitalije na "idealne". Hirurška operacija radikalno rješava ovaj problem, iako ima niz kontraindikacija i težak period rehabilitacije. Danas nije tako teško samostalno dovesti penis do željene veličine jednostavnim vježbama kod kuće.

Postoji nekoliko načina masaže penisa koji utječu na elastičnost stanica i pomažu u povećanju volumena stanica koje se pune krvlju tijekom erekcije. Možete dati prednost jednom ili možete stvoriti individualni program.

Jelqing

Ova tehnika je jedna od prvih koju su NUPeri počeli vježbati. Danas postoje 2 vrste ove metode: mokro jelking, suho i podmazano.

Svaki od njih razlikuje se samo u pogledu izvršenja:

 • Suvo(prethodno zagrijavanje tkanine);
 • Podmazano(bolje je odabrati mazivo koje također povećava penis zbog uključivanja u sastav određenih komponenti).

Koji god tip da odaberete, suština masaže je sljedeća. Jelqing - "mužnja", općenito podsjeća na čin masturbacije, ali pokreti bi trebali biti polagani i s naporom (napetost od baze). Važno je ne dodirivati ​​glavu penisa, a također ne dopustiti 100% erekciju.

Ova vježba traje 5-15 minuta. To morate raditi svaki dan, nakon jutarnjih i večernjih pljuskova. Prema muškarcima, rezultat se pojavljuje nakon 2-3 mjeseca prakse.

Uli tehnika s izmjenama

Sljedeća vježba se izvodi na 100%. erekcije. Ne biste trebali uključiti ovaj način masiranja u program ranije od 3-4 mjeseca kasnije.

Jednostavnim riječima, "uli" je "kompresija". Kad je penis potpuno zasićen krvlju, trebate ga uhvatiti za dno ili cijelom rukom ili OK stiskom 30-60 sekundi. Kao rezultat toga, kavernozna tijela su jako rastegnuta, njihov volumen se povećava.

Međutim, pretjerano oduševljenje takvom tehnikom može dovesti do vaskularnih ozljeda, pa se čak i iskusnim NUP-ima savjetuje da rade najviše 3 pristupa.

I također - izmjenjujte različite modifikacije:

 • Dvostruka ulica.Morate čvrsto uhvatiti penis za bazu i napraviti nekoliko pokreta rukama prema glavi. Zatim - stisnite ga OK-drškom na dva mjesta - u pubisu i ispod glave 30-60 sekundi. Takođe, ne možete raditi više od 3 pristupa;
 • Obrnuti ul.Jednom rukom stisnete dno penisa, dok drugom vrte kretnje unatrag od glavića prema pubisu. Kretanje u vremenu trebalo bi trajati 5 sekundi po tački;
 • Ulica Jelqing. Karakteristična karakteristika ove modifikacije uli od jelqinga je čvrst obim penisa u osnovi. To jest, penis prima dvostruki udarac, čime se kavernozna tijela brže povećavaju.

Istegni

Penis također možete istegnuti kako biste ga masirali. To se radi kako bi se utjecalo na ligamente koji podupiru penis. Prilikom izvođenja vježbe potrebno je potpuno opustiti mišiće kako biste izbjegli ozljede.

Postoje 2 vrste vozila:

 • Vrh, Dolje, Lijevo i Desno.Morate rukom uhvatiti glavu penisa i polako je naizmjenično povlačiti u svakom smjeru. U krajnjem trenutku trebali biste se zadržati ne više od 30 sekundi;
 • Spiralno produženje (rotacija).Ovo je kružno kretanje suprotno od kazaljke na satu. Manipulacije bi trebale biti sporo i s direktnom kontrolom nad vlastitim osjećajima. To povećava elastičnost tkiva, a učinak na noseće ligamente doprinosi povećanju dužine i širine penisa.

Fleksija

tehnike masaže za povećanje penisa

Ova vrsta vježbe smatra se najopasnijom od gore predloženih. Činjenica je da će nepridržavanje sigurnosnih pravila razumno dovesti do puknuća tkiva, pa čak i krvnih ugrušaka.

Stoga, u težnji ka savršenstvu, trebate se kretati postepeno. Za početak penis savijte u mirnom stanju. I tek nakon tjedan ili dva pristupite vježbi sa 60% erekcijom.

Ova se gimnastika također preporučuje muškarcima koji imaju zakrivljeni penis. Najučinkovitiji način je sjediti na penisu. Da bi to učinio, momak mora ustati iz sjedećeg položaja, uhvatiti glavu penisa i staviti je pod stražnjicu. U tom slučaju se testisi pomaknu u stranu (penis ni u kom slučaju ne smije biti postavljen između njih).

Kako to funkcionira? Zahvaljujući ovoj ekstremnoj fleksiji, prednji ligamenti penisa se istežu, povećavajući tako volumen penisa. Prilikom izvođenja vježbe važno je ne sjediti i izbjegavati bolne senzacije.

Masažno ulje

Upotreba ulja ključna je za rast penisa. Maslinovo ulje uživa dobre kritike jer je hipoalergično. Takođe, sadrži ogromnu količinu hranjivih sastojaka. Stoga se može primijeniti na penis bez cilja povećanja dužine i širine, već radi poboljšanja izgleda i stanja kože.

Ulje ružmarina (nije esencijalno) dobra je alternativa. Komponente ovog agensa šire krvne žile, što povoljno djeluje na povećanje volumena ćelija. Uz to, ekstremnim tehnikama često se stvaraju male rane, a ovdje će ružmarin postati prva pomoć zbog svojih ljekovitih svojstava.

Bademovo ulje bit će dobro popratno sredstvo ne samo u rastu penisa, već i u poboljšanju potencije. Ovaj čudotvorni lijek sadrži cink. A ova tvar je odgovorna za funkcionalnost muškosti.

Aromaterapija, na primjer, lavandom, također može poboljšati cirkulaciju krvi. Stoga za vrijeme masaže neće biti suvišno upaliti lampu u blizini.

Tehnike sigurnosti

Koju god vježbu odabrali, lakše je naštetiti tijelu nego što se čini. Neke tehnike su zaista ekstremne. Nerijetko su slučajevi da muškarci u potrazi za idealnim veličinama završe u liječničkoj ordinaciji. Inače, s urologom biste trebali započeti svoje putovanje.

Testiranje i ispitivanje karličnih organa otkriće patologije ili infekcije koje su kontraindikacija za bilo koju vrstu masaže. Pogotovo ako je neka bolest akutna, tada će zagrijavanje i bilo kakve manipulacije postati katalizator za razvoj patologije.

Nakon što se uvjerite da nema medicinskih kontraindikacija, možete početi povećavati penis bilo kojom od gore navedenih metoda. Ali ne zaboravite na:

 • Zagrijavanje. Prije svake vježbe penis mora biti pripremljen. Za to najbolje odgovara topli ručnik. Penis se okreće 20-30 sekundi. Takvo parenje minimizira rizik od puknuća krvnih žila i daje elastičnost tkivima;
 • Postupno. U prvim danima, pa čak i sedmicama nastave, važno je djelovati ne punom snagom. Na primjer, ako je potrebno stiskanje penisa 60 sekundi, tada trebate početi od 10-15, približavajući vrijeme pristupa preporučenom;
 • Upute.Pažljivo proučavanje teorijskog dijela zaštitiće se od glupih grešaka. Na primjer, za vrijeme jelqinga ne možete masirati glavu penisa. Ali nepridržavanje takvog stanja prijeti hematomima. Pokreti bi trebali biti tačni, zahvaćajući samo ona područja koja su naznačena. Koliko je preporučeno. Prekoračenje vremena setova neće dovesti do brzih rezultata, već će postati povod za mnogo više problema nego što je nedovoljno dugoročno;
 • Opuštajuće. Nakon masaže preporuča se oblačenje pamučnog, širokog donjeg rublja i davanje odmora tijelu. Ispravno će biti odvojiti večernje vrijeme za vježbanje.