Savjeti za povećanje penisa - što je bolje odabrati, kako primijeniti

Mala veličina penisa i nedovoljno trajanje erekcije dva su problema koja zabrinjavaju mnoge muškarce svih uzrasta. Zbog neuspješnih seksualnih kontakata i stalnog nezadovoljstva partnera, predstavnici jačeg pola stječu komplekse i uskraćuju sebi intimni život.

Kako biste snošaj učinili dužim i upečatljivijim, možete koristiti poseban nastavak za povećanje penisa. Ovaj uređaj vam omogućava da vizualno produžite i učinite penis debljim, poboljšate njegov oblik i pomažete voljenoj ženi pružiti neopisivo zadovoljstvo.

Šta je produžna mlaznica?

dodatak za povećanje penisa fotografija 1

Nastavci za povećanje su uređaji za intimnu igru koji čine penis debljim i dužim tokom odnosa.

Nastavci se prodaju za svaki ukus: sa bubuljicama i reljefnim površinama, sa vibratorom, sa dva nastavka za istovremenu stimulaciju genitalija i anusa, sa i bez mekane silikonske glave.

Treba shvatiti da dodatak nije ekstender, ne doprinosi fizičkom povećanju penisa, već samo vizualno mijenja veličinu organa.

Izvana izgledaju kao kondom od izdržljivijeg materijala. Prije se mogu pripisati "intimnim igračkama", uz pomoć kojih možete postići jače seksualno uzbuđenje, sjajan i dugotrajan orgazam. Muški član, koji se povećao tokom erekcije, vraća se u prvobitno stanje nakon odnosa.

Uz pomoć alata možete značajno produžiti erekciju, pojačati orgazam. Osetljivost glavice penisa u mlaznici je smanjena, pa je ejakulacija odložena.

Nakon uklanjanja uređaja, veličina falusa ostaje ista, penis se ne dodaje niti jedan centimetar.

Za šta se koriste vrhovi za uvećanje?

Veličina reproduktivnog organa je važna komponenta muškosti. Muškarce s velikim penisom karakterizira samopouzdanje, samopoštovanje, te vode bogat i sretan seksualni život.

dodatak za povećanje penisa fotografija 2

Ali nisu svi predstavnici snažne polovice čovječanstva od prirode obdareni genitalnim organom optimalne veličine. Nastavci za zadebljanje i produžavanje penisa mogu vam pomoći u rješavanju problema u nastavku.

 1. Nedovoljna debljina penisa.Tanak i krhki penis tokom seksa ne dolazi u dobar kontakt sa sluzokožom zidova vagine, pa ni muškarac ni njegova partnerka ne dobijaju zadovoljstvo. Dodatak pomaže da se značajno poveća prečnik falusa.
 2. Kratka dužina penisa.Muškarcu malog tijela nisu svi seksualni položaji dostupni. Ali uz pomoć nastavka za produžetak možete sigurno eksperimentirati, isprobati bilo koju pozu i osjećati se kao pravi muškarac.
 3. Slabo olakšanje.Što je više natečenih vena na penisu, veća je njegova glava, to je zadovoljstvo žene tokom seksa veće. Mnogi instrumenti za uvećanje proizvedeni su s različitim izbočinama na površini.
 4. Kratka erekcija.Prilikom upotrebe nastavka, krv intenzivno juri do genitalija, što doprinosi stabilnoj i dugotrajnoj erekciji.
 5. Nezadovoljstvo intimnim životom.Uz dugotrajne seksualne veze, partneri se često umore od monotonije. Intimni dodaci s efektom produljenja, raznim izbočinama i dodatnim funkcijama omogućuju vam da diverzificirate seksualni odnos. Žena, koja je dobila snažan utisak o seksu pomoću mlaznice, neće htjeti ostaviti svog voljenog muškarca zbog ljubavnika s velikim kitom.

Prednosti

Muškarci najčešće kupuju dodatak za povećanje penisa kako bi zadovoljili svoju voljenu ženu. Uređaj dizajniran da zadeblja i produži penis tokom seksualnog odnosa ima mnoge pozitivne osobine:

povećanje penisa mlaznicom
 • Proizvod značajno zadebljava penis, produžava ga za najmanje pet centimetara, pomaže u intenzivnijoj stimulaciji zidova vagine;
 • Uređaj sa zatvorenim krajem može funkcionirati kao kondom, koji se koristi za siguran seks (nastavak se preporučuje partnerima koji strahuju od neželjene trudnoće ili polno prenosivih bolesti);
 • Mnogi dodaci za uvećanje dolaze sa izbočinama i voluminoznim preklopima koji poboljšavaju ugodne senzacije tokom intimnog odnosa;
 • Prilozi su jeftini i služe dugo, sam asortiman alata je širok, proizvođači nude igračke za seksualne igre za svaki ukus i novčanik;
 • Proizvode se uređaji opremljeni funkcijom vibracije, doprinose postizanju snažnih ugodnih senzacija tokom seksa;
 • Penis u prilogu, kao i u kondomu, gubi na osjetljivosti, pa se produžava trajanje intimnog čina. Iz tog razloga, preporučuje se upotreba alata za muškarce koji pate od nekontrolisane brze ejakulacije.

Nedostaci dodataka

konsultacija lekara u vezi nastavka za povećanje penisa

Iako dodatak za povećanje penisa ima mnoge prednosti, ima i nekoliko značajnih nedostataka, koji su opisani u nastavku.

 • Smanjuje osjetljivost glave penisa. S jedne strane, to nije loše, jer se trajanje intimnog čina značajno povećava. S druge strane, muškarac gotovo da ne doživljava prijatne senzacije, veoma mu je teško postići orgazam.
 • Muškarac koji prvi pričvrsti mlaznicu na penis može osjetiti nelagodu tokom prva tri dana korištenja uređaja, što ometa uživanje u seksu. Ali s vremenom, neugodne senzacije nestaju.
 • Ako je muškarac pogrešno stavio dodatak na penis ili se previše aktivno kreće tokom intimnog čina, tada se mlaznica može, nakon što izleti sa trupa organa, zaglaviti u vagini. U takvoj situaciji morat ćete potražiti pomoć od ginekologa.
 • Prstenasti vrhovi koji su preveliki uzrokuju jaku nelagodu. Zategnut i nepravilno postavljen prsten remeti cirkulaciju krvi u penisu, što dovodi do ozbiljnih patologija reproduktivnog sistema.

Vrste dodataka za povećanje penisa

dodatak za povećanje penisa fotografija 3

Na policama sex shopova možete pronaći uređaje za produžavanje i zgušnjavanje raznih oblika i veličina. Najčešće se priključci izrađuju od sljedećih materijala:

 • Latex- zgodan, ali alergijski nesiguran materijal od kojeg se prave intimne igračke koje se rastežu poput kondoma;
 • Termoplastična guma- jeftino, ali ne baš slično živom ljudskom tijelu na dodir;
 • Silikon- elastičan, mekan materijal bezbedan od alergija;
 • Cyberskin- visokokvalitetan materijal koji na dodir najviše podsjeća na ljudsku kožu, ne izaziva alergijske reakcije.

Prilozi za povećanje penisa mogu biti jednostavni kao i složeni, izazivajući mnogo senzacija tokom seksa.

Bump uređaji su dizajnirani da ženi pruže puno zadovoljstva. Ali proizvode se elastični dodaci s neravnom površinom, čovjek ih može okrenuti naopačke i doživjeti ugodne senzacije.

Također se proizvode dvostruke mlaznice, uz pomoć kojih se izvode dvije radnje odjednom: stimuliraju se i vagina i anus. Prodaju se alati sa zatvorenim i otvorenim krajevima.

U mlaznicama sa otvorenim krajem ne gubi se osjetljivost glave penisa, pa muškarac, kao i žena, doživljava zadovoljstvo.

Prstenovi za kurac

penis prsten za penis

Priključci za povećanje u obliku prstena dostupni su od različitih materijala i odlikuju se svojom duktilnošću.

Mogu imati glatku ili užljebljenu površinu, koriste se kao dodatni uređaj za stimulaciju klitorisa i vagine partnera.

Proizvođači nude nekoliko opcija za prstenaste mlaznice:

 • Jednostavan prsten - nema jastučiće i izbočine, proteže se preko penisa, fiksiran je u blizini pubisa ili blizu baze glave;
 • Prsten sa stezaljkom - fiksiran na skrotumu, stisne semenovod, omogućava vam da odgodite ejakulaciju;
 • Prsten sa vibratorom - aktivno stimuliše klitoris, vaginu i anus, pomaže ženi da brzo postigne orgazam.

Prstenasti nastavci sprječavaju istjecanje krvi iz tkiva penisa. Kao rezultat, penis nabubri, povećava se u dužinu i širinu. Odabir prstena za veličinu falusa prilično je problematičan: obično se uređaji proizvode u standardnom promjeru. A kod prekomjerne kompresije organa može doći do ozljede ili hematoma.

Kako pravilno koristiti priloge

Da bi mlaznica za povećanje dugo služila, a muškarac ne bi imao zdravstvene probleme prilikom upotrebe, potrebno je pravilno i pažljivo koristiti intimni instrument. Sljedeća su osnovna pravila za korištenje uređaja:

 1. Nakon upotrebe, alat se mora oprati toplom vodom i sapunom. Nemojte čistiti dodatak korozivnim prašcima, rastvaračima ili drugim jakim hemikalijama.
 2. Uređaj se povlači samo na falus, čiji je stepen erekcije dostigao 100%.
 3. intimnost sa nastavkom za povećanje penisa
 4. Dodatak je stvar isključivo za ličnu upotrebu, ne smijete dozvoliti drugim muškarcima da ga koriste.
 5. Vanjska površina proizvoda je tretirana intimnim lubrikantom, zabranjeno je nanošenje lubrikanta na penis. Preporučljivo je unutrašnju površinu instrumenta tretirati talkom kako se na osjetljivoj koži penisa od trljanja ne bi pojavili žuljevi.
 6. Trajanje snošaja sa dodatkom ne bi trebalo da prelazi 30 minuta.
 7. Ako osetite bol tokom seksa, instrument treba odmah ukloniti.
 8. Nemojte koristiti dodatak svaki dan. S pretjeranim entuzijazmom za uređaj, erektilna funkcija se postupno pogoršava.
 9. Preporučljivo je odabrati pribor od materijala sigurnih od alergija. Silikonski vrh se smatra najboljim, uopće ne izaziva alergije.

Kontraindikacije za upotrebu

Dodatak koji je odgovarajuće veličine za veličinu penisa ne može mnogo naštetiti. Ali ipak, postoje određena ograničenja u korištenju uređaja:

 • Nije preporučljivo koristiti instrument za oralni i analni odnos, jer je izuzetno opasan za partnera;
 • Nemojte koristiti nastavak duže od 30 minuta, inače se ne može izbjeći pucanje krvnih žila i hematomi;
 • Zabranjeno je koristiti erekcijske prstenove za bolesti krvi;
 • Da biste izbjegli ozljede, nemojte koristiti DIY alat;
 • U slučaju kardiovaskularnih patologija, dodatak je dopušteno koristiti samo nakon konsultacije s liječnikom.