5 načina za povećanje penisa kod kuće

kako uvećati člana kod kuće

Interesovanje muškarca za pitanje kako povećati penis kod kuće pojavilo se s razlogom. Problem male veličine penisa jako je pretjeran, a korijeni mu leže u mentalnim poteškoćama. Da bi takve muške poteškoće nestale, dovoljno je samo porazgovarati s ljubavnom djevojkom. Upoznavši "iste" predstavnike jačeg spola, oni obično zaborave koliko su se nekad brinuli zbog nezadovoljavajuće dužine penisa.

Koliko dugo je penis potreban da bi žena bila zadovoljna, stvar je svakog partnera koji odlučuje pojedinačno. Neće biti moguće ugoditi svima, a vlasnici velikog penisa često se suočavaju sa situacijama u kojima njihovo dostojanstvo prelazi u nepovoljan položaj. Pored toga, genitalije redovitih partnera imaju tendenciju da se vremenom prilagođavaju jedni drugima. Dakle, glavni lijek za muške komplekse je ljubav i porodica. Otac i hranitelj velike porodice nikada neće biti složen u vezi s tim.

S anatomskog gledišta, muškarcu nije potreban ni prosječni penis da bi ostao pun. Za normalan spolni odnos i začeće dovoljno je samo nekoliko centimetara. Savremena istraživanja ženskih erogenih zona takođe pokazuju da su najosjetljivije tačke djevojčice ispred ginekoloških organa.

Međutim, mali je postotak muške populacije koji pati od kratke dužine i širine penisa. Dakle, postoji bolest kao što je mikropenis, kada veličina penisa zapravo ograničava seksualne mogućnosti muškarca. U takvim situacijama načini za povećanje penisa postaju istinski relevantni.

Međutim, ne riskiraju svi ići pod nož, i to samo u najočajnijim situacijama. Uz to, operacija je skupa i teško je naći plastičnog hirurga koji bi je preuzeo. Stoga ćemo danas razgovarati samo o onim metodama čiju efikasnost možete sami provjeriti kod kuće.

Jelqing

Problem nezadovoljstva dužinom penisa nije nov među muškom populacijom planete. Preci su smislili vlastite načine za povećanje veličine, među kojima je jelking uvijek ostao najpopularniji. Nije šala, u različito vrijeme su ga razvijali drevni Indijanci, Egipćani i Grci. Sada imamo istorijske argumente u prilog činjenici da su Afrikanci ovu tehniku ​​koristili u drevnijim vremenima, u kamenom dobu.

Jelqing je postupak masaže, ali prilično specifičan. Ova riječ je s engleskog prevedena jednostavno - "u mlijeko". Metoda nalikuje onim pokretima rukama kojima se doje vime mliječnih životinja.

Jelqing mora, prvo, biti ispravan, a drugo, redovno. U suprotnom se neće postići pozitivan utjecaj. Prvo je potrebno proučiti odgovarajuće video materijale, a zatim kupiti sklisku kremu koja će pokretati klizanje penisa.

Glavno pravilo za povećanje penisa nije zajendiranje ako je penis potpuno uspravan. Kada je penis maksimalan, jelqing postaje ne samo beskoristan, već može uzrokovati neugodne senzacije i bol. Čim erekcija dostigne svoj maksimalni nivo, sesija proširenja penisa mora se zaustaviti. Suština tehnike je da blago oslobođena kavernozna tijela nauče opažati snažniji protok krvi nego obično. Kada se potpuno napune punom erekcijom, postoji rizik od "prelijevanja" krvi, što će u njemu stvoriti presing.

U trenutku kada penis nije uspravan na maksimalnom nivou, trebate mu čvrsto primiti kavernozno tijelo prstima i povući ih. Ako ste ikada vidjeli kravu kako muže, lako možete ponoviti potrebne pokrete. Redovito "muženje" uzrokovat će da penisu treba više krvi iz tijela, a samim tim i više u vrijeme erekcije.

U većini slučajeva, jelqing će vam početi povećavati penis nakon nekoliko mjeseci. Treba se sjetiti redovnosti nastave i pravilne tehnike.

Vješanje tereta

metode povećanja muškog penisa

Još jedan način za povećanje penisa, koji datira iz antičkih vremena, je vješanje tegova na vaše dostojanstvo. Metoda je traumatična i zahtjeva maksimalan oprez. Još jedan neugodan trenutak - uz pomoć istezanja utega možete samo produžiti penis. Istodobno, u najboljem slučaju neće postati deblji, ali će najvjerojatnije postati tanji. Ako se odlučite isprobati ovu metodu, shvatite potrebe svoje partnerice - možda joj je prečnik penisa mnogo važniji od dužine.

Prije sesije istezanja, poželjno je penis zagrijati, na primjer, u parnoj kupelji ili hidromasažnoj kadi. Ispred glave penisa zalijepimo medicinski flaster koji će spriječiti istjecanje. Zatim na žbuku učvršćujemo prsten užeta na čijoj se poleđini nalazi teg. Prvo uzmemo vrlo male "tonere". Pokušat ćemo osjetiti koje težine i koliko dugo je član spreman u ovoj fazi.

Prvi put se protegnite ne više od četvrt sata. Sljedeća vremena, vrijeme istezanja se može povećati.

Ako se tijekom sesije pojave neugodni osjećaji, napetost vam se čini prejaka ili genitalije utrnu, odmah prekinite istezanje. U suprotnom, potrebno je postepeno povećavati iskorišćenu težinu i vreme.

Produžeci i vakuumske pumpe

Moderno tržište proizvoda za seks nudi široku paletu uređaja za istezanje penisa. Jedan od najpopularnijih je ekstender. Njegov plus je što kontinuirano povećava penis, odnosno nije ga potrebno koristiti neposredno prije odnosa. Međutim, uređaj morate redovno koristiti. A njegov učinak na promjer penisa je minimalan - koristi se u većoj mjeri za istezanje dužine.

Pored povećanja penisa, ekstender se koristi i za davanje penisa anatomski normalnom obliku. Međutim, prije nego što koristite ekstender u takve svrhe, trebali biste razmisliti koja je norma u ovom slučaju. Jedinstveni pregib člana može, naprotiv, donijeti zadovoljstvo partnerici, dodirujući njene najosjetljivije točke. Čak i ako to nije slučaj, možete pokušati pronaći najudobniji položaj za par.

Kako povećati debljinu i dužinu penisa prije seksa? Odgovor je vakuum pumpa. Uz njegovu pomoć možete ne samo brzo povećati penis, već i izazvati erekciju ako iz nekog razloga ona ne želi doći.

vakuum pumpa za povećanje penisa

Pumpa se stavlja na penis. Nakon što korisnik evakuira zrak, cirkulacija krvi u penisu se povećava i dolazi do erekcije veće od uobičajene.

Prije upotrebe pumpe, poželjno je namazati kremu po penisu kako bi ublažila efekte zraka.

Vakuumska pumpa je nesumnjivo učinkovita i može se koristiti za povećanje kad vam zatreba.

Učinak traje kratko vrijeme. Ali rezultat je zagarantiran u gotovo svakoj aplikaciji i brzo je uočljiv.

Mlaznica

Prilog penisa kontroverzan je, ali brz i efikasan prilog. Ona jednostavno stavi penis i stvori partneru iluziju da je porastao. Materijali su odabrani na takav način da podsjećaju na ljudsku kožu. Ovdje je problem što naravno nema stvarnog povećanja. Međutim, ako je problem akutan u vašem paru ili želite djevojci pružiti nove senzacije, privrženost može biti dobar odgovor.

Prilozi produžuju penis za oko četiri centimetra. Malo ljudi treba velike količine, ali tržište erotskih igračaka nastoji zadovoljiti bilo koje, najzahtjevnije potrebe.

Vanjski sadržaji

Mast i kreme za lokalno nanošenje na penis nemaju uvijek željeni učinak. Ovdje je glavno odabrati lijek za sebe i pronaći onaj koji će biti učinkovit u vašem slučaju. Vrijedno je usredotočiti se na to kako proizvođač predstavlja svoj proizvod - ako su obećanja nečuvena i ako vam se obećava povećanje od šest centimetara za dva mjeseca, trebali biste razmisliti o poštenju oglašivača i kvaliteti proizvoda.

Takvi "lijekovi" podijeljeni su u tri vrste, ovisno o tome koliko dugo traje njihovo djelovanje. Najiskrenije su iritantne masti koje uzrokuju nalet cirkulacije krvi u kavernoznim tijelima i time privremeno povećavaju količinu. Moraju se koristiti neposredno prije odnosa.

Još jedna opcija koju treba pažljivije provjeriti sa stvarnim recenzijama kupaca je trajni vanjski proizvod. Takvi proizvodi sugeriraju da će se penis uz njihovu pomoć zauvijek povećati, ili barem na duže vrijeme. Liječnici često dovode u pitanje efikasnost ovih lijekova. Lijek je potrebno odabrati nakon što se saznaju mišljenja drugih korisnika i u dogovoru sa medicinskim specijalistom za zdravlje muškaraca.