6 učinkovitih načina za povećanje penisa kod kuće i 6 metoda operacije

Veličina penisa je važna, bez obzira na to kako je ljepši spol može poreći. Mala dužina i debljina penisa ne samo da negativno utječu na psihološko stanje muškarca, već i čine seks lošeg kvaliteta. Međutim, potrebno je pokušati povećati njegovu veličinu samo ako postoji odstupanje od norme.

Muški penis raste do 20 godina. Neophodno je početi se brinuti tek nakon dostizanja zrelosti. Ako ranije koristite metode za povećanje penisa, možete naštetiti svom zdravlju i ozlijediti organ.

Normalna dužina penisa je 12-15 cm kada je uspravan. Debljina opsega trebala bi doseći 10 cm. Dopušteno je odstupanje od 1-2 cm, već je to već patologija.

veličina penisa

Pogledajmo kako zaista možete povećati muški spolni organ kod kuće.

Načini za povećanje penisa kod kuće

Moguće je povećati penis dok ste kod kuće ili u pauzama na poslu, ali prije nego što to počnete raditi, trebate se posavjetovati s urologom. Riješit će to, osiguravajući da nema općih kontraindikacija:

 • zarazne bolesti;
 • Pogoršanje hroničnih procesa;
 • Seksualno prenosive bolesti;
 • Upalni procesi kože penisa.

Soda metoda

Ovu tehniku ​​promoviraju sve vrste "doktora" i "akademika" tradicionalne medicine. Većina ovih "gurua" nemaju ni opće medicinsko obrazovanje, a kamoli diplomu. Ova metoda, kažu, djeluje zahvaljujući utjecaju sode na karmičku povezanost ljudi sa silama prirode: vatrom, vodom, zemljom i zrakom.

Algoritam upotrebe je sljedeći:

 1. Otopite pola kašičice sode bikarbone u čaši vode.
 2. Nakon tuširanja ili kupke, prelijte otopinu preko penisa.
 3. Osušite organ mokrim maramicama.

Metoda neće dati efekta, a ako pretjerate sa sodom bikarbonom, iritirat će kožu i svrbiti u preponama. Liječnici nedvosmisleno kažu da je to izravna obmana.

Metoda jelqing - pomaže li uvećanju penisa

Ova metoda dolazi iz tradicionalne medicine. Smatra se da se stoljećima koristi na Istoku, ali ljekari ne preporučuju tehniku ​​za upotrebu. Iako je učinak vježbanja kratak, traje 2-3 sata. Maksimalni rezultat ne prelazi 1 cm. Čestom upotrebom mogu se pojaviti problemi s potencijom, bolnost genitalija i modrice na penisu.

jelqing za povećanje penisa

Postoje dvije varijacije tehnike: suha i mokra. Prvi trenira bez podmazivanja, a drugi koristi gel. Posebno je učinkovita upotreba metode Jelqing istovremeno s upotrebom gelova i masti za zagrijavanje za povećanje penisa.

 1. Prije početka postupka, član se mora dovesti u pobuđeno stanje, 60-70%, ali ne smije se stvrdnuti.
 2. Penis je omotan vlažnim peškirom da se napari. Od toga kavernozna tijela penisa postaju elastična.
 3. Stavite palac i kažiprst oko korijena penisa i držite ga oko 10 sekundi.
 4. Ne otkačući prsten s prstiju, odvedite ih do glave. Došavši do njega, prva ruka se zaustavlja, ali se ne povlači, a druga ponavlja pokret koji je napravila. Kada se druga približi prvoj ruci, ona oslobađa glavu i počinje ponavljati vježbu.

Prvog dana ponovite50-100ponavljanja, povećajte broj za 2-3 sedmice na200 puta. Dopušteno je postupak podijeliti na dijelove s pauzama od 15-30 minuta.

Povećanje muškog penisa vakuumskom pumpom

Postupak se koristi u medicini, ali ne daje trajni učinak povećanja penisa. Prema pregledima na mreži, maksimalni rezultat je 2-3 cm. Glavna indikacija za njegovu kupnju je erektilna disfunkcija. Liječnici savjetuju, ako je moguće, kupnju skuplje hidrauličke pumpe. Manje je traumatično, jer se učinak na penis javlja vodom. Oba uređaja potiču protok krvi u penis, što je odgovorno za njihov pozitivan učinak.

penis vakuum pumpa

Kako koristiti vakuumsku pumpu:

 1. Stavite penis unutar žarulje.
 2. Pritisnite bazu uz pubis.
 3. Polako ispumpavajte zrak puhalom.

Kada prvi put koristite, zaustavite izlaganje nakon 2-3 minute. Maksimalno vrijeme ne smije biti duže od 30-40 minuta.

Korištenje ekstendera

Uređaj se koristi za istezanje penisa. Uređaj se koristi za produženje, zgušnjavanje i ispravljanje zakrivljenosti penisa. Prema medicinskim indikacijama, propisuje se nakon operacije: prostatektomije (uklanjanje prostate), implantacije penisa i ligamentotomije.

Postoje tri modifikacije uređaja:

 • Kabelski svežanj. Rijetko se koriste, nezgodno ih je nositi, jako stisnu penis. Nosite ga ne duže od 30 minuta, pa nužno mora uslijediti pauza. Maksimalno vrijeme nošenja je 6 sati dnevno.
 • Trake. Najčešće se propisuje za nošenje u postoperativnom periodu. Čvrsto se hvataju za glavu i uzrokuju manje nelagode od flagelarnih mehanizama.
 • Usisavanje. Mehanizam se zasniva na izvlačenju zraka iz komore koja se stavlja na glavu penisa. Ne preporučuje se za dugotrajno nošenje, potiče stvaranje žuljeva.
 • Vakuumsko ljepilo. Ne koristi se samo vakuum, već i gel za držanje glave.

Uvećanje nosila

uvećanje penisa nosilima

Konstrukcija proširenja člana. Često se koristi zajedno sa ekstenderom. Član je pričvršćen podvezicama za nogu ili rame. Nije uočljivo na pantalonama slobodnog kroja, što omogućava upotrebu nosila na radnom mjestu.

Biološki aktivna sredstva - kreme, gelovi

Trenutno postoje mnoge kreme, sprejevi, kapi, sredstva za povećanje penisa kod kuće. U apoteci možete pronaći pravu. Pri odabiru sredstava trebali biste uzeti u obzir individualnu netrpeljivost komponenata.

Povećanje penisa kirurškim zahvatom

Operacije proširenja penisa dijele se na one koje se zgušnjavaju i one koje produžuju genitalni organ.

Operacije zgušnjavanja

Za zgušnjavanje, ili se implantati umetnu ispod kože ili se transplantiraju izvorna ljudska tkiva: masna ili mišića.

Lipofiliranje.

Prije zahvata klijentu se uzima masno tkivo iz trbuha ili bedara. Pročišćavaju se od nečistoća (ichor), ostavljajući samo čiste masti. Pacijent prvo obrije kosu u području prepona i legne na hirurški stol. Lekari anesteziolog stavljaju klijenta u opštu anesteziju i tek tada plastični hirurg započinje operaciju.

Organ se dezinficira i pripremljeni sastav ubrizgava iglom. Čitav postupak traje manje od jednog sata. Na kraju se stavlja sterilni oblog. Efekat operacije je trajan, apsorbira se samo 30% masti. Metoda povećava debljinu penisa za 2-3 cm.

Injekcije hijaluronske kiseline.

Takozvane "injekcije ljepote" povećavaju veličinu penisa za 1 cm. Postupak je sličan lipofilingu. Najskuplje dostupna tehnika povećanja penisa provodi se čak i u malim gradovima. Efekat traje oko godinu dana.

Uvođenje implantata.

umetanje implantata u penis

Ova tehnika koristi gelove u silikonskom omotaču. Doktor, nakon što je napravio punkciju na koži penisa, pričvršćuje je na tunicu albuginea. Ovo eliminira rizik od raseljavanja. Prije postupka izvodi se alergijski test koji eliminira rizik od odbijanja.

Transplantacija mišića.

Za postupak se uzima komad klijentovog mišića sa trbuha. Tijekom operacije ubacuje se pod kožu penisa pacijenta, liječnik ga obavija oko falusa i zašiva susjednim tkivima. Efikasnost operacije je velika, zacjeljivanje je brzo. Kao rezultat, član se povećava za 3-4 cm.

Operacije produženja falusa

Hirurške operacije se izvode samo na zdravim ljudima. Broj kontraindikacija je veći nego kada se koriste konzervativne tehnike. Liječnik se neće obvezati da će operirati pacijente sa srčanim poremećajima, srčanim manama, poremećajima krvarenja, hroničnim bolestima u fazi dekompenzacije, AIDS-om, mentalnim poremećajima.

Falloprotetika.

Ako je razlog kratke duljine penisa zakrivljenost, tada mu se umetne umjetna proteza. Oni su kruti, na napuhavanje i elastični. Postupak je traumatičan, period oporavka može biti i do godinu dana. Operacija ne samo da povećava dužinu penisa, već i povećava potenciju.

Ligamentotomija.

Ligament, trbušni ligament koji se nalazi između pubisa i bukove fascije, drži dio penisa unutar prepona. Tijekom hirurške operacije obrezuje se, nakon čega liječnik povuče i popravi penis. U roku od 2-3 mjeseca pacijent će morati nositi produživač i nosila.

ligamentomija za penis

U postoperativnom periodu pacijente brine bol, stoga se pacijentima ubrizgavaju analgetici. Prvih tjedana moguće je krvarenje. Potrebno je slijediti preporuke ljekara i podvrgnuti se pregledima u periodu rehabilitacije, jer je moguće stvaranje adhezija. Kao rezultat, penis se povećava za 3-5 cm, ali odmah nakon operacije učinak je slabiji - 1-1, 5 cm.

Svaka plastična operacija za povećanje penisa može imati negativne posljedice:

 • ožiljci;
 • oštećenje živaca;
 • smanjen libido;
 • smanjena osjetljivost glave penisa.