Iskustvo upotrebe Big Boy

Jack of Birmingham's Big Boy Gel iskustvo

Iskustvo s Big Boy gelom Jacka iz Birminghama

Unatoč činjenici da se moj penis uklapa u okvir prosječnog penisa i čak ih malo prešao, njegova dužina iznosi 15 cm, uvijek sam se osjećao ne baš samopouzdano s djevojkama. Ali, sve se promijenilo kupovinom Big Boy gela, sa kojim sam napokon dobio pijetao u veličini o kojoj sam oduvijek sanjao.

U mladosti nisam imao posebne komplekse zbog veličine penisa i smatrao sam da je 15 centimetara dovoljno da zadovoljim djevojku u krevetu. Ali svi moji partneri, iako to obično nisu izgovarali naglas, nisu bili baš zadovoljni kvalitetom seksa. Bilo je primjetno da bi radije imali tipa sa većim penisom. Pokušao sam pomisliti da sam samo nervozan, a u stvari su oni zadovoljni sa svime, sve dok mi nova djevojka nije rekla da mi je penis premali i da ne osjeća ništa tokom seksa. Bio je to veliki udarac i kada me je napustila zbog momka sa većim dostojanstvom, potpuno sam pala u depresiju.

Prijatelji su me pokušali podržati, uvjerili su me da jednostavno nisam imao sreće s djevojkama, a moj penis nije imao nikakve veze s tim, ali nisam mogao vjerovati. Ali na kraju mi ​​je jedan čovjek iz naše kompanije, poznat kao veliki dama, rekao svoju tajnu. Prema njegovim riječima, penis mu je prije bio težak više od 12 centimetara, dok nije nanio novi super gel za povećanje Big Bois penisa. I za samo nekoliko meseci penis mu je narastao do 18 cm!

Naravno da mu nisam zaista vjerovala, ali iz očaja sam odlučila potražiti ovaj gel na internetu. Prilično brzo pronašao sam službenu web stranicu ovog alata i nakon malo razmišljanja odvažio sam se naručiti nekoliko cijevi. Tjedan dana kasnije kurir mi je donio paket.

Nakon samo tjedan dana primjene, počeo sam primjećivati ​​promjene, penis mi je postao nešto deblji, a erekcija se poboljšala. Mjesec dana kasnije izmjerio sam penis ravnalom i jednostavno nisam mogao vjerovati svojim očima. Umjesto 15 centimetara, njegova dužina je bila 18! I nakon dva mjeseca korištenja, moje hlače bile su duljine 20 centimetara!

Nepotrebno je reći da su problemi s djevojkama potonuli u zaborav. Sada mogu mirno da zavedem bilo koju djevojku i budem siguran - oduševit će se seksom sa mnom! Momci s malim kurcima, prestanite biti nervozni i složeni, izlaz je pronađen! Big Boy Gel postaće kralj seksa čak i za muškarca s malenim penisom.

Iskustvo s Giovannijevim gelom za veliki dečak iz Napulja

Iskustvo upotrebe Big Boy gela Giovannija iz Napulja

Obožavam provoditi vrijeme sa djevojkama, a one su uz mene. Ja sam pravi fanatik za seks, sposoban baciti bilo koju mrvicu, ali zašto sam tako samouvjeren? Ja koristim Big Boy gel za rast penisa i libido.

Moj penis nije uvijek bio težak 19 centimetara u dužinu, prije nego što je bio najviše 14. Ali s početkom korištenja Big Boy gela, sve se drastično promijenilo. Kako koristiti gel:

Nekada sam sebi davala masažu penisa gelom svakog dana kako bih potaknula rast penisa, ali sada samo trebam nanijeti gel umjesto lubrikanta. Omogućuje erekciju željeza, puno energije i povećava ugodne senzacije vođenja ljubavi!

Big Boy je nezamjenjiv pomoćnik bilo kojeg modernog čovjeka u ljubavnim poslovima, rasti član, poboljšati erekciju, povećati osjetljivost - on može sve. A zahvaljujući prirodnom sastavu bez hemije, doslovno svaki momak može ga koristiti bez straha od nuspojava!