Metode povećanja penisa

Neki pripadnici jačeg spola pate od male veličine penisa. Iz tog razloga imaju nisko samopoštovanje i razvijaju komplekse. Da bi se popravila ova situacija, postoje načini za povećanje veličine falusa. Ovo je vješanje malog tereta i istezanje penisa.

Izvodeći takve postupke, ni u kom slučaju ne biste trebali zaboraviti na sigurnost. Poštivanje pravila je neophodan i važan uslov.

Većina muškaraca ne vjeruje u mogućnost promjene veličine penisa. Ali ima onih koji su to probali i zadovoljni su rezultatima. Glavna stvar u ovom poslu je odabrati metodu koja vam odgovara.

Tehnike vuče penisa

Muškarac je izmjerio penis i želi ga povećati

Za povećanje dužine falusa dobro je poznato povećanje i istezanje utega. Po čemu se ove metode razlikuju?

Kad objesite teret na penis, imajte na umu da je to opasno. Kavernozna tijela i ligamenti rastežu se težinom. Ako teret nije pravilno ovješen, falus se može ozlijediti.

Drugi način je istezanje. Izvodi se pomoću produživača, istezanjem u obliku slova V ili povlačenjem sile.

Masaža i samo-masaža mogu takođe povećati veličinu penisa.

Normalna veličina penisa

U različitim zemljama i na različitim kontinentima prosječna dužina falusa kod muškaraca je različita. Najmoćniji među stanovnicima afričkog kontinenta su nešto više od 18 cm. U Europi je veličina muškog dostojanstva od 12 do 14 cm. Muškarci jugoistočne Azije ne mogu se pohvaliti velikim veličinama. Dužinu penisa imaju od 9, 7 cm do 11 cm. Ovi brojevi označavaju veličinu u mirovanju.

Vježbe vuče penisa

Vježbe za povećanje penisa

Istezanje se sastoji od istezanja falusa. Oni dodaju volumen i produžuju penis. Stegnite glavu penisa rukom i povucite falus od sebe. Nakon što je penis izvučen na maksimalnu dužinu, držite ga 5 sekundi. u ovom položaju. Ponavljajte pokret dok ne osjetite nelagodu ili bol. Nakon mjesec dana možete vidjeti prve rezultate istezanja.

Istezanje u obliku slova V izvodi se samo s mekanim penisom. Uhvatite glavu za dva prsta: kažiprst i palac. Povucite kožicu natrag 6 sekundi. Gurnuti. Prstom druge ruke pritisnite bazu penisa, a zatim je držite u smjeru glave i leđa. Vježbu izvodite najmanje 10 puta. Da bi se povećao pozitivan učinak, vrh penisa mora se uhvatiti uz određeni napor. Ponekad se osjeća bol. To je zbog prisustva krvi u glavi. Može se ukloniti pritiskom prsta.

Povećanje penisa vješanjem tegova

Povećanje dužine sa teretom vrši se na sljedeći način:

 • meso je povučeno natrag u dnu penisa. Ovo mjesto je omotano elastičnim zavojem čija je širina 2 cm. Prilikom vezivanja čvora potrebno je pritisnuti glavu da se ocijedi krv.
 • tada trebate uzeti čipku, vezati teret za nju i pričvrstiti drugi kraj čipke kukama na zavoj;
 • to se radi sjedeći, dok teret leži na podu. Uzmemo uteg u ruku i ustajemo.
 • oslobodite teret polako i pažljivo. Bol se ne bi trebao osjetiti. To je vrlo važno. Ako se pojave neugodne senzacije, penis trebate odmoriti. Uzmi teg u ruku.
 • trebate početi s 1 min. Vrijeme postupka postupno povećavamo i dovodimo do 10 minuta.

Bitan! Nakon istezanja treba napraviti masažu kako bi se falus opustio.

Postoji niz pravila koja se moraju tačno poštivati prilikom istezanja penisa:

 • trebate započeti s 200 g, povećavajući težinu suspenzije za 200 g svaka 3 tjedna. Maksimalna težina tereta ne smije biti veća od 3 kg.
 • ni u kom slučaju ne biste trebali uzbuditi teret na falusu. Neće biti moguće istezati, ali možete ozlijediti.
 • prekinuti lekciju kad se pojave rezovi.
 • koža na penisu može potamniti. To će proći kad istezanje prestane.
 • ne možete se kretati tokom vježbe. Pokret će stvoriti veći stres na kožici, što može dovesti do ozljede.

Bitan! Viseći teg mora ravnomjerno djelovati na falus. Korištenje velike suspenzije može ozlijediti penis.

Produženje penisa masažom

Masaža će vam pomoći da povećate veličinu penisa

Masaža penisa ima nekoliko prednosti u odnosu na druge metode. Može se provesti samostalno kod kuće, nije potrebno novčano ulaganje, podložno tehnici masaže, potpuno je sigurno. Pored toga, masaža ne samo da ispravlja veličinu falusa, već ima i pozitivan učinak na spolnu funkciju.

Samo-masaža

Prije nego što počnete masirati penis, trebate se vruće okupati. Nakon toga trljajte područje prepona suvim peškirom. Stavite lijepu muziku, pobrinite se da vas ne uznemiruju i započnite postupak.

Dovedite penis u stanje nepotpune erekcije, ne više od 70%, i započnite masažu.

 • Desnom rukom uhvatite falus i povucite ga od sebe, postepeno povećavajući vučnu silu. Učinite to nekoliko minuta, a zatim se odmorite isto toliko vremena;
 • stisnite penis šakom, napravite 20 masažnih pokreta;
 • držite penis u šaci i pomičite ga gore, dolje, lijevo, desno;
 • gnječite penis cijelom dužinom najmanje 10 puta.

Tajlandska masaža

Izvodi je u specijalizovanom salonu za masažu ili kod kuće od strane vaše žene. Ova tehnika ne samo da pomaže povećati veličinu penisa, već i poboljšava erekciju. Istovremeno se povećava broj orgazama. Tehnikom tajlandske masaže možete se detaljno upoznati gledajući video.

Produženje penisa ekstenderom

Produživač penisa

Pomaže u povećanju veličine penisa, i dužine i širine, ujednačava muškost kod kuće.

Po svom dizajnu, produžitelji su vakuumski, remeni i petljasti.

Princip rada takvog uređaja je istezanje penisa. Uređaj je pričvršćen na penis nekoliko sati. Tkiva organa se rastežu i ona raste. Najveći efekat postiže se upotrebom uređaja tokom cijele godine.