Povećanje penisa ubodima pčela

načini za povećanje penisa

Apiterapija (ubod pčele) postaje sve popularnija među jačim spolom. Ako se nedavno ovaj postupak koristio za liječenje mnogih bolesti, danas, zahvaljujući otrovu insekata, muškarci povećavaju veličinu svojih genitalnih organa.

Povećavanje penisa ubodima pčela treba raditi s krajnjim oprezom, jer nepoštivanje određenih pravila može dovesti do bolničkog kreveta.

Na prvi pogled ovo je siguran postupak, glavno je imati hrabrosti za ovaj korak. Čini se da nije bilo hemije ili operacije. Samo strpljenje i snaga volje. Ali je li takvo povećanje penisa zaista sigurno? Morate sve detaljno razumjeti.

Kako metoda radi

Apiterapiju svakako treba nadgledati iskusni stručnjak. Važno je osigurati da niste alergični na pčelinji otrov. U suprotnom su moguće komplikacije.

Zanimljiva činjenica!Sastav pčelinjeg otrova bio je poznat prije pola vijeka. Melittin je njegov glavni aktivni sastojak. Komponenta je u stanju poboljšati protok krvi i smanjiti vjerovatnoću zgrušavanja krvi.

Ubod pčele u penisu zaustavlja upalni proces i uništava patogene mikroorganizme. Stoga možete ne samo povećati reproduktivni organ, već se i riješiti mnogih bolesti.

Akcija otrova insekata:

 • proširuje kavernozna tijela;
 • povećava protok krvi;
 • obnavlja erekciju;
 • razrjeđuje krv;
 • pruža snažan protok krvi u genitalije.

Povećanje penisa pčelama ubodno će biti postupno. Da bi se postigao željeni efekt, otrov mora ući u određena područja penisa. Zbog činjenice da aktivna tvar širi kavernozna tijela i ispunjava ih krvlju, započet će jaka i dugotrajna erekcija.

Pravila za izvođenje apiterapije

kako povećati penis ubodima pčela

Prije svega, važno je osigurati da niste alergični na pčelinji otrov. Da ne biste zbunili pčelu s osom, morate pažljivo proučiti vanjsku strukturu insekta. Ali bolje je provesti povećanje genitalnog organa pod nadzorom stručnjaka.

Postupak se provodi u proljetno-ljetnom periodu, kada jedinke aktivno sakupljaju polen s cvijeća.

Tehnika samoizvršenja:

 1. Glavni zadatak je uloviti pčelu. Da biste to učinili, možete nanijeti malo meda na vanjsku stranu balkona. Insekti će sami tamo hrliti.
 2. Pažljivo uzmite jednu pčelu za trbuh i stavite je na golu glavu penisa.
 3. Pritisnite malo prema dolje kako biste izazvali ugriz i insekt će pustiti ubod otrova.
 4. Član nakon uboda pčele postepeno će početi povećavati veličinu.

Neki muškarci vjeruju da nije važno gdje se otrov oslobađa na reproduktivni organ. Stoga se postupak može malo pojednostaviti. Da bi to učinili, pčelu stavljaju u vreću i stavljaju na penis. Insekt će postati nervozan i uskoro će ga ubosti.

Kako stručnjak izvodi postupak:

 1. Apiterapija uvijek započinje jednim ubodom. Na kraju kursa, broj ugriza može doseći 30-35 puta.
 2. Liječnik odabire aktivni uzorak i uz pomoć pincete stavlja ga na glavu penisa.
 3. Kukac ubode i oslobodi pakao. Ubod ne uspije 10-15 minuta. Ovo vrijeme je dovoljno za puni prodor aktivne supstance u čovjekovo tijelo.
 4. Ubod pčele na glavi penisa brzo će dati željeni rezultat.

Prije sesije važno je ne konzumirati alkoholna pića i izbjegavati hranu koja može izazvati alergiju.

Moguće komplikacije

apiterapija kao metoda povećanja penisa

Učinci pčelinjeg octa mogu biti strašni. Otrov insekata za povećanje penisa strogo je zabranjen ako postoji preosjetljivost na glavnu komponentu.

Zbog toga je toliko važno postupak provoditi samo sa stručnjakom. Kao što je već gore opisano, prvo morate provjeriti reakciju tijela na alergije. Da biste to učinili, možete staviti pčelu na ruku i pričekati njezin ugriz.

Glavni simptomi alergijske reakcije kod kojih je zabranjeno povećanje penisa korištenjem takve tehnike:

 • crvenilo i oticanje kože;
 • otežano disanje;
 • jeza;
 • porast temperature;
 • poteškoće s gutanjem sline;
 • slabost i vrtoglavica.

Pčelinji otrov moćan je alergen. Sposoban je izazvati anafilaktički šok (gušenje), što može rezultirati smrću osobe.

Stoga, ako je pčela ugrizla penis, a nakon toga su započele alergijske reakcije, trebali biste odmah uzeti antihistaminik.

Masaža nakon zahvata

Otrov koji je prodro u tkiva penisa mora biti ravnomjerno raspoređen. Stoga se preporučuje izvođenje jednostavnih manipulacija.

Koje vježbe se mogu raditi:

 1. Kotrljanje člana valjkom.Ova masaža će biti dobra za apsorpciju otrova u tkivima. Penis treba staviti na stolicu ili stol i razvaljati drvenom oklagijom. Broj ponavljanja je 15-17.
 2. Masaža ruku.Penis se drži na dlanu i kreće se poput mužnje.

Radite bilo koju od vježbi nakon što bol prestane. Uostalom, nakon uboda pčele, muški genitalni organ ne samo da će nateći, bit će jakih bolova, pečenja, trnaca. Masaža daje efekt ako se pridržavate svih pravila izvođenja.

Zaključak

Svatko tko nije doživio apiterapiju često postavlja pitanje, je li moguće penis povećati ubodima pčela? Odgovor je jasan - možete. Glavno je steći strpljenje i snagu, jer postupak daleko nije ugodan. Nakon nekoliko mjeseci postići će se željeni rezultat.

Penis se povećava ne samo u dužinu već i u širinu. Preporučuje se izvođenje najviše tri uboda tjedno, jer povećanje koncentracije otrova u krvi može razviti alergijske reakcije.