Kako pravilno koristiti gel za povećanje penisa?

muškarac povećao penis s gelom

Recenzije miliona muškaraca kažu da je povećanje penisa uz pomoć gela stvarno i sigurno.

Međutim, za postizanje određenog cilja važno je pridržavati se nekih pravila.

Gelovi za povećanje penisa imaju učinak samo potpunim tečajem, kao i pravilnom primjenom i masažom.

Ovo posljednje traje oko 10 minuta i garancija je da će se penis povećati.

Gel za povećanje penisa možete naručiti na specijaliziranoj web stranici.

Gel za povećanje penisa - djeluje li ili ne?

Većina muškaraca sumnjičavi su prema gelovima, pilulama i uređajima za povećanje penisa. No, ima i onih koji su neke metode isprobali u praksi. Pokazalo se da samo oni pripravci koji se temelje isključivo na prirodnim sastojcima daju učinak. Ulazeći u tkiva genitalija, komponente aktivno utječu na povećanje protoka krvi u genitalije.

Prirodni sastojci zasićuju tkiva askorbinskom kiselinom, što pozitivno utječe na elastičnost kože. Korištenje gela tijekom tečaja omogućuje izgradnju i povećanje penisa, kao i učvršćivanje dobivenog rezultata.

Kako pravilno koristiti gel?

Na prvi pogled može se činiti da nema ništa posebno u nanošenju gela na penis. Zapravo, to nije tako. Način primjene, tehnika i vrijeme masaže imaju izravan utjecaj na efikasnost i konačni rezultat.

Gel za povećanje penisa mora se nanositi svakodnevno tokom cijelog kursa. Morate masirati genitalije najmanje 10 minuta. U ovom slučaju nije važna brzina, već kvaliteta.

Gel se nanosi isključivo na čistu kožu. Vrhovima prstiju započnite glatku masažu od baze do glave penisa. Količina gela se nanosi ovisno o upijanju kože. Prije postupka preporučuje se topli tuš koji će vam omogućiti da se opustite što je više moguće.

Vrijedi napomenuti da se gel za povećanje penisa široko koristi za poboljšanje osjeta tijekom spolnog odnosa. Krema se nanosi 20 minuta prije seksa. Ostatak gela na površini koristi se kao mazivo.

Većina muškaraca tvrdi da nanošenje gela prije spolnog odnosa daje samopouzdanje, povećava se osjetljivost glavice penisa i povećava se spolni odnos.