Brzi načini za povećanje penisa: vježbe, uređaji i lijekovi

Naučnici su, proučavajući podatke među predstavnicima svih rasa svjetske populacije, otkrili prosječnu dužinu genitalnog organa kod muškaraca širom svijeta. Parametri dobiveni rezultatom analize podataka su 13, 1 cm u uspravnom stanju.

Unatoč činjenici da je ova dužina penisa apsolutno norma s medicinskog gledišta, mnogi i dalje žele povećati svoje parametre, čineći ih istaknutijima. U pravilu želite vidjeti rezultat, ako ne odmah, onda nakon kratkog vremenskog perioda. Postoji nekoliko načina i životnih trikova posvećenih tome kako brzo i besplatno povećati svoj penis. Ove metode su pogodne za kućnu upotrebu. U ovom ćemo članku detaljnije razmotriti takve metode i dati savjete za ubrzano povećanje penisa.

Brzo povećanje penisa kod kuće

Savjeti i trikovi u nastavku pomoći će vam da povećate dužinu penisa dodavanjem do 5 centimetara parametrima i u mirovanju i u erekciji u kratkom vremenskom periodu.

Kako povećati za nedelju dana

Postoji nekoliko ručnih tehnika koje rade s istezanjem gornjih ligamenata penisa i proširivanjem kavernoznog tijela tkiva penisa. Ovu vježbu treba izvoditi ujutro i navečer sedam dana. Pauza između serija treba biti najmanje 4 sata. Takav program, dizajniran za tjedan dana, može povećati penis ne samo po dužini, već i po volumenu; nakon potpunog prestanka nastave moguć je povratak - parametri će se postupno vratiti na izvorne.

žena gleda povećanu veličinu muškog penisa

Kompleks noćnih i jutarnjih procedura je sljedeći:

 • Zagrijavanje penisa. Izvodi se vrućim tušem i / ili kadom; u tu svrhu odlična je i upotreba obloga od ručnika umočenog u vruću vodu. Uz njegovu pomoć potrebno je omotati penis 10-15 minuta. Ovo zagrijavanje poboljšava elastičnost tkiva i rastezljivost, što smanjuje rizik od ozljeda. Ako se zagrijete toplim tuširanjem, možete ga kombinirati s masažom penisa koja se izvodi krpom umočenom u toplu vodu.
 • V-rastezanje. Ukupno vrijeme vježbe je 20 minuta; jedan pristup treba obaviti u roku od 3 minute. Potrebno je napraviti pauzu između pristupa kako bi se cirkulacija krvi u potpunosti oporavila.
 • Nakon završetka prethodne vježbe preporučuje se izvođenje tehnike Sadsak; penis bi trebao biti 60% uspravan.
 • Na kraju, morate ponovo zamotati vrućim ručnikom, na 5-10 minuta.
 • Večernjoj vježbi možete dodati Jelqing tehniku.

Tehnika izvođenja V-istezanja

 1. Genitalije trebaju biti u neizdignutom stanju;
 2. Palcem i kažiprstom stvorite prstenasti zahvat i postavite ga u podnožje penisa;
 3. Lagano povucite cijev što je više moguće;
 4. Zatim, stavljajući obujam na sredinu prtljažnika, povucite penis prema dolje 10-20 sekundi, a zatim otpustite;
 5. Nakon toga pomaknite obujam do korijena i u isto vrijeme izvedite slična povlačenja prema dolje;
 6. Približite držač bliže glavi i ponovite iste pokrete prema dolje;
 7. Tada se sve faze vježbi moraju ponovo izvesti.
istezanje penisa radi povećanja

Kako se radi Sadsak

 • Nakon laganog zagrijavanja, upotrijebite Jelqing tehniku za postizanje erekcije od 60%;
 • Uhvatite palcem i kažiprstom, kao u prethodnoj vježbi, mjesto pri dnu penisa, a drugom rukom sličnim hvatom uhvatite sredinu;
 • Povećajte pritisak hvatanja u korijenu trupa kako biste spriječili odljev krvi zahvaćanjem srednjeg prsta;
 • Zahvaljujući ovoj tehnici, krv će se približiti glavi penisa;
 • Postepeno povećavajte zahvat u korijenu dodavanjem preostalih prstiju ruke. Ovaj pritisak mora se držati nekoliko sekundi;
 • Nakon toga napravite kratku pauzu i ponovite vježbe, zamijenivši ruke.

Kako pravilno izvesti jelqing

 • Baza penisa mora se uhvatiti istim prstenom s palca i kažiprsta;
 • Rezultirajući prsten mora se čvrsto stegnuti i pažljivo umetnuti prema glavi, ali ne dopirući do nje;
 • Tada se druga ruka mora staviti na korijen penisa i stvoriti sličan stisak, a prva se mora otpustiti;
 • Čvršće stisnite drugi prsten, također ga provucite do glave penisa;
 • Ponovite ovaj naizmjenični pokret ruke nekoliko puta.
jelking za povećanje penisa

Povećanje penisa za 3 dana

Naravno, postoje trenutni načini za povećanje penisa - oni uključuju lipofiling, intimnu plastičnu operaciju, injekcije hijaluronske kiseline itd. Međutim, većina ovih metoda su plastične operacije, skupe i zahtijevaju dug period oporavka, iako učinak postaje primjetan odmah nakon zahvata. Predlažemo korištenje kompleksa koji vam omogućuje povećanje penisa u tri dana kod kuće, bez ikakvih troškova.

Metoda povećanja dužine penisa u tri dana je ekspresan način vješanja utega sa falusa. Općenito, suspenzija je jedan od najstarijih i najefikasnijih načina da sami povećate dužinu penisa. Vješalice - konstrukcije pomoću kojih se opterećenje fiksira su mehaničke i vakuumske. Druga je mogućnost najmodernija i najudobnija za upotrebu.

viseća težina za povećanje penisa

Postupak se mora provesti na sljedeći način:

 • Dok sjedite, pričvrstite vješalicu na penis. Težina tereta ne može biti veća od 2 kg;
 • Falus treba povući prema dolje pod uglom od 90 °;
 • Ovaj položaj se mora držati 20 minuta.

Postupak vješanja utega, stvarajući produženi učinak povlačenja na tunicu albuginea penisa i njegovih ligamenata, omogućuje vam da penis učinite dužim i voluminoznijim u tri dana, pod uvjetom da se ova tehnika izvodi četiri puta dnevno. Nakon prestanka treninga, rezultat će se vratiti na original.

Kako povećati penis u jednom danu

U takvim slučajevima, pumpa sa vakuumskom bocom savršena je za povećanje penisa. Negativan pritisak stvara se u tikvici u koju će se staviti penis, što dramatično povećava dotok krvi u penis. Zbog toga se duljina penisa povećava za 3-4 cm. Nakon takvog postupka učinak će trajati oko 20 sati, a zatim će se parametri početi postupno vraćati na izvorne vrijednosti.

pumpa za povećanje penisa

Vakuumsku pumpu je potrebno koristiti na sljedeći način:

 • Prethodno zagrijte penis toplim oblogom ili vrućim tušem;
 • Za zagrijavanje tkiva i potrebno opuštanje mišića, izvedite Jelqing tehniku, dostižući polu-uspravno stanje;
 • Nanesite lubrikant na stidno područje i penis, povežite bočicu sa crijevom i stavite penis u cilindar, pazeći da prostor bude potpuno zatvoren;
 • Zatim morate izvršiti nekoliko pumpanja pumpom. Počnite s laganim pritiskom; nakon dva minuta povećajte za jednu ili dvije podjele i nastavite raditi vježbu 10 minuta;
 • Zatim normalizirajte tlak u tikvici i uklonite ga;
 • Još jednom podmažite penis i izvedite tehniku mužnje penisa 30 sekundi;
 • Takođe se preporučuje da se nakon toga kupate u toploj vodi.

Da biste postigli što brži rezultat, savjetujemo vam da odaberete zrak, odnosno suh, a ne pumpu za vodu - to će dramatično povećati cirkulaciju krvi. Potrebno je pumpati penis nekoliko sati, praveći obavezne pauze između pristupa.

Osim toga, upotrebi pumpe mogu se dodati intimne tehnike masaže, jelqing ili povećanje vakuumskim produžetkom. Važno je pratiti stanje penisa - ako pretjerate, penis će na neko vrijeme izgubiti osjetljivost.

Evo još nekoliko setova vježbi koje vam omogućuju povećanje penisa u jednom danu:

 • Zagrijte, koristite pumpu 10 minuta, navlažite Jelqing 100 ponavljanja;
 • Zagrijavanje penisa, pumpanje 15 minuta, mokro jelkiranje u količini od 100 pristupa, yuli tehnika, izvedeno 40 puta;
 • Zagrijavanje penisa, tehnika čišćenja 3 minute, pumpanje 25 minuta.

Povećanje penisa prije seksa

Osim gore navedenih metoda, postoje i metode za povećanje penisa "ovdje i sada" - neposredno prije intimnosti.

Evo nekih od njih:

soda za povećanje penisa
 • Soda kupke. Za takvo kupanje morate razrijediti jednu žlicu sode bikarbone u čaši tople vode i staviti penis u nju na 10 minuta. Soda bikarbona može dramatično povećati cirkulaciju krvi, što može povećati promjer penisa. Ovaj postupak treba provesti oko sat vremena prije spolnog odnosa. Uz redovnu upotrebu, ova tehnika vam omogućuje da dodate 2-3 cm dužini penisa u 2-3 mjeseca redovne upotrebe.
 • Mlaznice - ova metoda je jedna od najbržih i pogodna je za lijene. Korištenje nastavka omogućuje vam trenutno povećanje volumena i dužine penisa. Možete ih kupiti u trgovini intimnih proizvoda - i offline i u internetskoj trgovini. Postoji veliki broj različitih vrsta mlaznica - rebrastih, vibrirajućih i drugih.
 • Lekovi. Tablete se moraju uzeti jedan sat prije planiranog kontakta. Ta sredstva djeluju na povećanje protoka krvi u penis i vazodilataciju, što omogućava povećanje penisa na neko vrijeme. Osim toga, kao što znate, takvi se lijekovi koriste za postizanje trajne i dugotrajne erekcije.
 • Sredstva za vanjsko djelovanje. To uključuje različite masti, gelove, kreme i sprejeve za povećanje penisa. Potrebno ih je nanijeti na penis 10-15 minuta prije spolnog odnosa; pričekajte da se proizvod potpuno upije u kožu. Po pravilu, sastav takvih proizvoda uključuje prirodne sastojke biljnog porijekla, koji pomažu u poboljšanju cirkulacije krvi, kao i u povećanju libida i jačanju erekcije. Do povećanja parametara penisa dolazi zbog povećanog protoka krvi u genitalije.

Najjednostavnije metode

Najbrži i najjednostavniji načini povećanja penisa uključuju upotrebu nastavaka, primjenu vanjskih sredstava-gelova i krema te upotrebu farmaceutskih proizvoda. Iste metode odlikuju se najmanjim trajnim učinkom - nakon jednog dana rezultati će nestati.

Najjednostavniji način da povećate dužinu

Ako nemate više od 5 minuta za povećanje penisa - u ovom slučaju možete upotrijebiti poseban nastavak. Glavna stvar je unaprijed osigurati da vam je pri ruci u pravo vrijeme. Takvi uređaji su više nego pristupačni i ne zahtijevaju dodatnu manipulaciju. Jedini nedostatak korištenja privitaka je blago smanjenje osjetljivosti vremena intimnosti.

Što se tiče privrženosti s različitim vrstama olakšanja, nemaju sve žene pozitivan stav prema takvim opcijama. Prije nego što kupite mlaznicu, savjetujemo vam da o ovom pitanju razgovarate sa svojim partnerom.

nastavci za povećanje penisa

Konačno

U ovom smo članku pregledali najpopularnije načine za brzo povećanje duljine i debljine penisa. Gotovo svi su do određene mjere učinkoviti, ali imaju zajednički nedostatak - učinak je kratkotrajan i nestaje nekoliko sati nakon nanošenja.

Ako želite povećati penis na duži period, savjetujemo vam da se obratite ručnim tehnikama i vježbama. Da, ova metoda će od vas zahtijevati vrijeme, strpljenje i upornost; ali učinak će trajati mnogo godina. Ili, onima koji se slažu s poduzimanjem radikalnijih mjera i doživotnim povećanjem penisa, savjetujemo vam da se upoznate s mogućim vrstama intimne plastične kirurgije.