Vježbe za povećanje penisa. Korist ili šteta?

muškarac gleda u hlače i razmišlja o vježbama za povećanje penisa

U svakom trenutku muškarci nisu bili zadovoljni veličinom vlastitog spolnog organa. To je najčešće posljedica duboko ukorijenjenih podsvjesnih misli da je "dobar penis veliki penis". Samo oni muškarci koji imaju zaista izuzetne muške kvalitete po veličini dobro znaju da veliki intimni organ ne rješava probleme u krevetu, a ponekad ih i stvara. Ali većina muškaraca i dalje nastoji postići maksimalnu veličinu penisa koristeći različite tehnike i vježbe.

Uz pravilnu tehniku, takve vježbe su sigurne, korisne i mogu se uspješno izvoditi kod kuće.

Vježbe za penis

Sve metode utjecaja na veličinu penisa mogu se podijeliti u tri glavne i prilično uvjetne skupine:

 • Utjecaj na mišiće perineuma i tkiva koja okružuju penis i skrotum.
 • Hardverske tehnike.
 • Vježbe za povećanje penisa.

Treba naglasiti da, iako se takve metode smatraju sigurnima, moraju se provoditi prema pravilima i provoditi ih nakon pregleda i uputa liječnika. Tada će od njih doći do opipljive koristi i neće se naštetiti intimnom zdravlju čovjeka.

Kako raditi vježbe za povećanje penisa

Vježbe za povećanje penisa uvijek se izvode samo na prethodno pripremljenom organu. Ovo je vrlo slično načinu na koji se u sportu provodi prethodno zagrijavanje za pripremu mišića za snagu. Ovdje se sve radi s istim ciljevima.

Prije početka vježbi, penis se zagrije vrućim, vlažnim ručnikom, a zatim se obriše. Nastava se dijeli na one koje se izvode na potpuno opuštenim i djelomično uspravnim genitalijama. Osim korištenja vrućeg ručnika, svoj penis možete unaprijed pripremiti za vježbanje trljajući ga intimnim kremastim gelom.

djevojka iznenađena veličinom penisa uvećanom uz pomoć vježbi fotografija 1

Trening mišića međice može se izvesti u bilo koje prikladno vrijeme, jer su nevidljivi za druge i vrlo su slični Kegelovim vježbama za žene. Značenje takvih vježbi je snažno stezanje mišića međice i genitalija, kao da muškarac pokušava zaustaviti mokrenje. Vrlo blagotvorno djeluje na stanje reproduktivnog sistema, vrši nježnu unutrašnju masažu prostate i sprječava stagnaciju krvi, limfe i seksualnog lučenja.

Postoji mnogo različitih vrsta vježbi za penis, ali najučinkovitije su sljedeće:

 1. Istezanje. Penis koji nije u erekciji odvaja se od glave 5 sekundi, a zatim se isto radi sa strana. Morate usmjeriti penis bez nepotrebnog napora, bez nanošenja sebi boli.
 2. Istezanje u krug. Kao i u prvoj vježbi, penis se uzima za glavu i rasteže se 5 sekundi prema gore i prema naprijed. Zatim se iz ovog položaja izvode rotacije povlačenjem kruga u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, također na 5 sekundi. Kurs je 25 rotacija sa kratkom pauzom za vraćanje cirkulacije krvi u normalu.
 3. Istezanje dok sjedite. To se radi s djelomičnom erekcijom, penis se povlači natrag do stražnjice, zatim morate nježno sjesti na njega. Postupak doprinosi ne samo produženju, već i zadebljanju penisa.
 4. Jelqing. Jelqing je posebna tehnika koja potiče "rast" penisa. Izvana je sličan procesu mužnje krave, izvodi se pomoću palca i kažiprsta spojenih prstenom. Pokrivaju bazu penisa prstenom i polako ga "povlače" duž osovine penisa do glavice. Mijenjajući ruku, ponovite radnju. Postupak se izvodi bez prekida najmanje 5 minuta.

Postoji mnogo načina za poticanje rasta penisa i svi oni imaju pravo na život, ali samo ako ne štete intimnom zdravlju i ne uzrokuju bol i nelagodu muškarcu.

Prednosti časova

djevojka iznenađena veličinom penisa uvećanom uz pomoć vježbi fotografija 2

Vježbe za povećanje penisa ne samo da doprinose ispravljanju njegovog oblika i veličine, već utječu i na različite funkcije. Uz njihovu pomoć možete postići sljedeće rezultate:

 • Potaknuti upornu i stabilnu erekciju;
 • Ostvarite visokokvalitetnu potenciju čak i u starijoj dobi;
 • Riješite se ubrzane ejakulacije i produžite spolni odnos na pravo vrijeme;
 • Smanjite intervale između snošaja;
 • Povećajte seksualnu izdržljivost.

Ova tehnika pruža značajnu psihološku pomoć, eliminirajući različite "stezaljke" i komplekse zbog stvarne i imaginarne nedovoljne veličine penisa.