Učinkovitost pumpi za povećanje penisa: odabir modela za sebe

Pumpa za povećanje penisa jedna je od najpopularnijih metoda koju redovno koriste hiljade muškaraca. Ova metoda zaista djeluje. Glavna stvar je slijediti upute, slijediti režim i koristiti dodatna sredstva, uključujući posebna maziva, gelove i kreme.

Pomaže li pumpa za povećanje penisa?

Do danas je moguće promijeniti parametre penisa uz pomoć kirurške intervencije, uz upotrebu posebnih pripravaka za unutarnju i vanjsku upotrebu. Postoje mnoge sigurne, bezbolne tehnike povećanja penisa. Jedna od najefikasnijih je upotreba vakuumske pumpe. Uz pomoć posebnog uređaja možete zaista produžiti penis. Ne biste trebali računati na visok vizualni rezultat, jer je maksimalni rast organa u dužini 2-3 cm.

Pumpa za povećanje penisa fotografija 1

U tom slučaju potrebno je pridržavati se uputa za uređaj i pridržavati se režima. Nepravilna upotreba pumpe ispunjena je neugodnim posljedicama. Pumpanje ima učinak produžene upotrebe, ali traje samo privremeno. Osim toga, ovaj aparat obnavlja reproduktivnu funkciju i poboljšava erekciju.

Šta očekivati od ove metode?

Za mnoge ljude postavlja se pitanje povećava li pumpa penis. U stvari, pumpanje je prilično popularan način za povećanje penisa. Vakuumski uređaji, ako se pravilno koriste, daju impresivne količine. Hiljade muškaraca već su cijenili sve prednosti korištenja pumpe. Poboljšava protok krvi u tkivima, smanjuje stvaranje abnormalnih formacija i nosi se s disfunkcijama reproduktivnog sistema.

Djelovanje pumpe temelji se na stvaranju vakuuma. Poboljšava protok krvi, povećavajući volumen penisa za 2-3 cm. Sustavna upotreba uređaja povećava kvalitetne karakteristike erekcije i stabilizira potenciju. Intimnost nakon upotrebe vaše pumpe je ugodnija.

pumpa za povećanje penisa fotografija 2

Priprema za proces

Vakuumsko povećanje penisa zahtijeva odgovarajuću pripremu. Prije nego počnete koristiti uređaj, potrebno je posavjetovati se sa stručnjakom kako biste isključili moguće štetne posljedice.

Ako nema kontraindikacija, tada morate pumpu pripremiti za rad. Prvi korak je ispiranje tikvice toplom vodom i sapunom. Na tikvicu pričvršćujemo uređaj koji stvara vakuum i širokim krajem stavljamo brtvilo na slobodni dio tikvice.

Unutarnji dio mlaznice napunjen je unutar tikvice. Osim toga, nastavak treba tretirati mazivom na bazi vode kako manipulacija ne bi uzrokovala nelagodu. Potrebno je lagano umetnuti penis iz tikvice, čvrsto pritisnuvši bazu uređaja uz tijelo. To će osigurati maksimalnu nepropusnost. Prije upotrebe morate se pobrinuti za čistoću falusa i pronaći ugodan položaj.

Vakuumska pumpa za povećanje penisa

Pumpa je poseban uređaj za zadebljanje genitalnog organa. Učinak se postiže povećanjem elastičnosti krvnih žila, velikim protokom krvi tijekom početka erekcije. Vakuumska pumpa za povećanje penisa stvara razliku u pritisku, naime, pumpanjem.

Kapilare se pune krvlju iz vakuuma 5-7 puta brže. Aparat se sastoji od tikvice sa lateks zaptivkom, kruške, koja je čvrsto pričvršćena za tikvicu pomoću posebne cijevi. Penis je smješten u žarulju koja čvrsto pristaje uz kožu.

Tanki sloj kremastih gelova može se nanijeti na kožu kako bi se povećao protok krvi. Kombinacija uređaja i posebnih gelova omogućuje vam postizanje maksimalnog učinka. Uz pomoć kruške ili pištolja ispumpava se zrak i stvara vakuum. Postupak se provodi ne duže od 15-20 minuta. U tom vremenskom periodu erekcija se uzrokuje do 15 puta i održava se u tom stanju 30-60 sekundi.

Pumpu je nemoguće tretirati alkoholnim tekućinama, kipućom vodom jer mogu narušiti integritet proizvoda. Za ugodan postupak, na brtvu možete nanijeti hipoalergensko mazivo.

Pumpa za povećanje penisa, čije su recenzije samo pozitivne, ima širok raspon prednosti i karakterističnih svojstava:

 • mogućnost kombiniranja s drugim uređajima;
 • odgovarajuća, nenaduvana cijena;
 • širok asortiman;
 • liječenje erektilne disfunkcije;
 • povećanje elastičnosti krvnih žila;
 • poboljšanje pokazatelja kvaliteta i stabilizacija potencije.

Glavna prednost pumpe u usporedbi s drugim sredstvima za povećanje penisa je ta što je ovaj alat vrlo učinkovit kada se koristi sam. Muškarac ga može koristiti kod kuće, u ugodnom okruženju i postići ne samo dugoročne rezultate postupka, već i zadovoljstvo.

Za razliku od drugih tehnika, pumpanje liječi erektilnu disfunkciju bez rizika od nuspojava ili neželjenih komplikacija.

Broj slučajeva nestandardne reakcije na izloženost vakuumu je minimalan. To ukazuje da je pumpa jedan od najsigurnijih i najpouzdanijih uređaja.

Pumpa za povećanje penisa fotografija 3

Cijena vakuumskih pumpi nije precijenjena i prihvatljiva je za sve. Cijene ovih masažera su znatno niže nego za ostale uređaje. Pogotovo ako usporedite pumpanje s operacijom. Zbog velikog broja modela i proizvođača, svaki momak ima priliku izabrati uređaj koji je optimalan u pogledu cijene, izgleda, efikasnosti.

U ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama možete kupiti pumpe poznatih marki.

Pumpe dolaze u različitim izvedbama - električne, na baterije, napumpane, ručne, automatske. Svi oni imaju identičan princip rada, ali se razlikuju po cijeni, u načinu stvaranja vakuuma.

Redovita upotreba pumpe povoljno utječe na rad reproduktivnog sistema. Značajno poboljšanje kvalitete i trajanja erekcije primjećuje se kod muškaraca koji su operirani na prostati. Korištenje uređaja pozitivno utječe na seksualni život.

Čovjek dobija veće zadovoljstvo, jer se povećava osjetljivost glave. Pumpanje ima privremeni učinak, koji se ogleda u zadebljanju i produženju penisa. To omogućava ženi da pruži seksualno zadovoljstvo tokom intimnosti.

Pumpa za vodu

Pumpa za povećanje penisa nije samo efikasna, već je i sigurna i bezbolna. Hidraulična pumpa radi po jednostavnom principu - tikvica se napuni toplom vodom ugodnom za tijelo, a zatim se u nju stavi penis. Nakon aktiviranja gumba, posebna pumpa će početi ispumpavati vodu, stvarajući vakuum i povećavajući pritisak.

Djelovanje hidraulične pumpe bit će učinkovitije ako dodatno zagrijete penis pomoću ekstendera ili izvodite posebne vježbe. Takva kombinacija osigurat će maksimalni učinak postupka, a muškarac će moći dobiti zadovoljstvo. Tijekom manipulacije tkiva se rastežu, a slobodne šupljine se napune krvlju. Redovita upotreba hidraulične pumpe omogućuje vam jaku, upornu erekciju i povećanje trajanja spolnog odnosa, poboljšavajući oštrinu osjeta.

pumpa za povećanje penisa fotografija 4

Pumpe za vodu mogu se kupiti u ljekarnama ili specijaliziranim internetskim trgovinama. Zahvaljujući širokom asortimanu, svaki će muškarac pronaći dostojnu opciju za sebe.

Pumpe za pipke

Povećanje penisa vakuumom se vrši pomoću različitih uređaja - hidraulične pumpe, pumpe ili klasične pumpe. Pumpe su, kao i drugi proizvodi, jako tražene zbog efikasnog liječenja poremećaja reproduktivnog sistema. Uređaj se sastoji od prozirne tikvice i sistema za odvod zraka i povećanje pritiska. Pumpa i vakuumska pumpa su isti uređaj. Identični su po principu rada i dizajnu. Pumpa može biti ručna ili automatska.

Važno: Prilikom kupnje pumpe obratite pažnju na prozirne modele. To će vam omogućiti kontrolu stanja falusa jer se tijekom postupka može pojaviti edem ili mikrokrvarenje.

Koristite pumpu u udobnom, opuštajućem položaju. Postupak je nemoguće izvesti duže od 15-20 minuta, jer postoji mogućnost dobivanja modrica, utrnulosti. Pratite svoje senzacije tokom cijelog vremena pumpanja. Čim osjetite nelagodu, bilo kakvu manipulaciju treba prekinuti.

pumpa za povećanje penisa

Pumpa za povećanje falusa pomaže u povećanju osjetljivosti glave, pomaže u uklanjanju problema s potencijom. Uređaj možete kupiti po odgovarajućoj, ne preskupoj cijeni u internetskim trgovinama intimne robe.

Pravila pumpe

Ako i dalje sumnjate je li penis moguće povećati penisom, vrijedi razmotriti princip rada uređaja s medicinskog gledišta. Tijekom uzbuđenja i erekcije, krv počinje teći u tkivo, pa penis bubri, povećavajući debljinu i dužinu. Pumpa koja stvara vakuum jača krvne žile i održava oticanje organa do 1 sata. Može se koristiti kao seksualna igračka i sprava za vježbanje.

Povećanje razine pritiska u tikvici potiče širenje kavernoznog tijela, poboljšavajući opskrbu krvlju. Nakon korištenja pumpe, izgleda veće, deblje nego kod prirodnog uzbuđenja.

vrste pumpi za povećanje penisa

Vakuumska pumpa za povećanje penisa omogućuje vam postizanje impresivnih rezultata, ali samo ako se strogo pridržavate uputa i pravila rada:

 1. Isprati tikvicu i ventil pod toplom tekućom vodom pomoću tekućeg sapuna.
 2. Zaptivka se mora staviti na tikvicu sa suženom stranom prema unutra, a širi dio skliznuti na vanjski kraj pumpe. Površina nastavka može se navlažiti lubrikantom ili lubrikantom kako bi se olakšalo umetanje penisa. Za podmazivanje koristite samo ona pomagala čija je glavna komponenta pročišćena voda.
 3. Umetnite falus u rupu na sredini vrha. Žarulju postavite tako da bude okomita na pubik. Nakon uvođenja penisa, potrebno je čvrsto pritisnuti podnožje pumpe na tijelo. Pravilnom manipulacijom stvorit ćete nepropusnost sistema.
 4. Jednom rukom morate držati tikvicu u utvrđenom položaju (okomito na pubis), a drugom rukom pritisnuti dugme ili pištolj koji stvara vakuum. Da bi se formirao, potrebna su samo 2-3 klika ili kompresija.
 5. Pumpa za povećanje penisa stvara vakuum koji traje 30 sekundi. U ovom kratkom vremenu dolazi do erekcije. Nakon što se penis učvrsti, nježno se ispustite i opustite. Član mora mirovati najmanje 1 minutu. Ovaj postupak treba ponoviti u prosjeku 10-15 puta. Čim primijetite da se tijekom pumpanja pojavljuju neugodni osjećaji, postupak se mora završiti. Ako postoji oteklina, modrice ili ukočenost, hitno je potrebno posjetiti stručnjaka.
 6. Učestalost i trajanje pumpanja biraju se pojedinačno. Ako je za jednog muškarca ugodno izvesti 15 pristupa, onda drugi već pri desetom pristupu može osjetiti nelagodu. Stručnjaci preporučuju u prvih nekoliko sedmica ne više od 15 evakuacija prije spavanja. Udobno i opuštajuće okruženje je takođe važno. Od treće sedmice intenzitet nastave se može povećati.

Prije intimnosti, mnogi muškarci pribjegavaju vakuumskoj pumpi. Ovaj postupak vam omogućuje da ojačate erekciju, učinite je stabilnijom i čvršćom. Istovremeno, penis će vizualno izgledati deblji i duži. Da biste koristili pumpu prije spolnog odnosa, morate pripremiti erekcijski prsten, držač. Stavlja se na podnožje žarulje, a kada se postigne erekcija, skuplja se u podnožju falusa i tek tada se ispumpava zrak.

Kupovina pumpe: gdje, kako i šta?

Danas možete kupiti pumpu za povećanje penisa po pristupačnoj cijeni, a ne preskupo u intimnim trgovinama, na specijaliziranim web mjestima. Proizvođači nude veliki izbor masažera i uređaja. Prilikom odabira pumpe morate obratiti pažnju na nekoliko nijansi. Prvo morate biti sigurni da proizvod koji želite kupiti ima certifikate o usklađenosti i sigurnosti. Na tržištu intimne robe nisu rijetkost krivotvorine i nekvalitetni uređaji koji mogu nanijeti ozbiljnu štetu.

Lažna vakuumska pumpa neće donijeti traženi učinak, pa čak može i ozlijediti spolni organ.

Kako bi uređaj bio kvalitetan, originalan i samo koristan, vrijedi koristiti usluge ovlaštene trgovine.

konsultacija lekara pre upotrebe pumpe za povećanje penisa

Upute i garancije

Konačni rezultat ovisi o pravilnoj upotrebi vakuumske pumpe. Ako želite povećati dužinu i širinu penisa za najmanje 1, 5-2 cm, morate strogo slijediti upute. Vijek trajanja pumpe uz pravilnu njegu i pravilan rad je 2-3 godine, ovisno o modelu.

No, možete produžiti vijek trajanja uređaja pribjegavanjem jednostavnim trikovima:

 • nakon svake upotrebe, tikvica se mora isprati u vodi i tretirati antiseptikom bez alkohola;
 • da bi se očuvao integritet tikvice i pružila udobnost tijekom postupka, pomoći će maziva - maziva;
 • zaštitite pumpu od bilo kakvih mehaničkih utjecaja (ako otkrijete deformaciju uređaja tijekom pada ili udara, više je ne možete koristiti);
 • pumpu nemojte tretirati vodikovim peroksidom ili kipućom vodom.

Ako želite kupiti vakuumsku pumpu za povećanje penisa, obratite pažnju na ručne modele. Trajat će duže jer imaju jednostavan dizajn i ne sadrže elektroničke komponente.

Obavezna konsultacija sa lekarom

Vakuumska pumpa se koristi za obnavljanje potencije, poboljšanje erekcije i povećanje muškosti. Unatoč jednostavnom dizajnu, ima niz kontraindikacija i nuspojava. Kako ne biste naštetili vlastitom tijelu, prije upotrebe uređaja trebate se posavjetovati sa stručnjakom.

Pumpanje se ne preporučuje muškarcima koji su u velikom riziku od krvarenja i imaju problema s cirkulacijom. Specijalist će vam pomoći odrediti vrstu pumpe i objasniti kako je pravilno koristiti.

Pumpanje video zapisa

Vakuumsku pumpu morate koristiti pažljivo iu skladu sa uputama. Možete jasno vidjeti kako povećati penis pomoću pumpe, možete u video zapisima koji su predstavljeni na mreži. Vizuelna pomoć će vam pomoći da razumijete kako uređaj radi, kako ga koristiti. Video zapis jasno opisuje princip rada vakuumske pumpe za vodu.