Povećanje penisa kod kuće

Mnogi muškarci u svijetu svakodnevno razmišljaju o pitanju: "Kako povećati član kod kuće? "i "da li je moguće samostalno raditi s penisom kod kuće? Da, postoje načini, o njima u nastavku, ali uvijek se treba pridržavati pravila njege i higijene! "

O problemu i rješenjima

Povećanje penisa kod kuće samostalno - mnogi pokušavaju riješiti ovaj problem uz pomoć drugih uređaja, na primjer, ekstendera, krema, gelova, masti. Ekstenderi mogu dati 1-2 cm za pola godine, ali malo ljudi može izdržati nošenje neudobne stvari (extender) između nogu, nekoliko sati dnevno, pa i nekoliko mjeseci.

Postoji i popularan uređaj - pumpa za povećanje penisa. Djeluje na muški polni organ kroz vakuum. Ovo je vrlo efikasna tehnologija koja se koristi u svim najnaprednijim uređajima današnjice. Ispod je mehanički dizajn gdje morate sami kontrolirati proces.

pumpa za povećanje penisa

Ali prije nego što izvršite bilo kakve manipulacije sa svojim genitalijama, svakako pročitajte i saznajte znate li zaista - strukturu muškog penisa.

Povećanje penisa kod kuće uz pomoć krema, masti i gelova - mnogi sumnjaju. Da biste to započeli, pa čak i samostalno kod kuće uz pomoć kreme, gela i masti, prvo dobro proučite njihov sastav i svojstva tvari koje su u njima. Kako utiču na ljudski organizam. I tek onda napravite svoj izbor.

Kako povećati penis kod kuće - vježbajte

Naravno, obezbedićemo vežbe koje će vam omogućiti da povećate muški penis, ali budite strpljivi jer ih je potrebno izvoditi periodično od 3 meseca do godinu dana.

Priprema: sve počinje toplim oblogama, umotajte penis mekom krpom, prethodno namočenom u toplu vodu. Zatim ga dobro osušite. Trajanje 2-3 minute. Priprema za vježbu radi se tako da krv počne da teče do penisa.

Istezanje je glavna radnja koja je u osnovi svih vježbi produženja penisa koje su trenutno dostupne, odaberite onu koja vam odgovara:

Prva popularna vježba:

  1. Čvrsto uhvatite glavu penisom, dok je on u opuštenom stanju i nema prepreka za protok krvi;
  2. Povucite penis od sebe (ali to morate činiti vrlo nježno i osjećajući svaki pokret) sve dok se ne pojavi bol ili nelagoda – to je signal da morate stati i držati penis u ovoj nelagodi iu tom stanju 5 minuta; Ne dovodimo do bolnih senzacija. Ako je moguće, svake minute malo povećavajte napetost i nelagodu do razumnog nivoa.
  3. Zatim 1 minut odmora. Penis se masira kružnim pokretima kako bi se obnovila cirkulacija krvi.
  4. I tako, 2-3 puta, bez prenaprezanja i pažljivo izvodite 15-20 minuta. Odmarajte između sesija najmanje 15-20 minuta.
veseo muškarac uvećan penis

Vježba za povećanje penisa od drevnih taoističkih mudraca

Duboko udahnite kroz nos, zadržite ovaj mlaz vazduha u grlu, progutajte ga, ugurajte ga u stomak. Kada vazduh dođe do donjeg dela stomaka, šaljemo ga do penisa. Odmah pritisnemo na Hu-Yun tačku (sa 3 prsta lijeve ruke) - ova tačka se nalazi u sredini između skrotuma i anusa. Ovo bi trebalo da ojača snagu vašeg penisa. Držimo prste na točki, vraćajući disanje.

Počinjemo istezati penis desnom rukom naprijed-nazad 36 puta - pokreti trebaju biti ritmični i rastezljivi. Gladite palcem po glavi kako biste stimulirali penis. Desnom rukom čvrsto stisnite penis u bazi i pomaknite se 3-4 cm naprijed. Vjeruje se da će na taj način energija zraka biti sadržana u penisu, gurajući ga prema glavi.

Zatim povucite penis udesno i počnite da ga rotirate 36 puta u smjeru kazaljke na satu, a zatim isto toliko u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Zatim povlačimo penis ulijevo i ponovo rotiramo 36 puta u različitim smjerovima. Vjeruje se da energija mnogih tjelesnih organa počinje teći u penis, jačajući ga.

Vježbu morate završiti tako što ćete uzbuđeni član tapkati po unutrašnjim stranama bedara - 36 puta.

Kombinirajte sve metode u jednom uređaju!

Pitate: "Kako? "Odgovor daje uređaj, uređaj koji je dizajniran upravo za ove namjene, sakupio je sve tehnike za rad sa muškim penisom, za razvoj penisa, tako da je uvijek ispravan.

Uređaj pokazuje dobre rezultate: povećanje penisa kod kuće je njegov glavni smjer. Postoje kontraindikacije.

Izlaz

Sve vježbe za povećanje penisa koje se mogu izvoditi kod kuće služe samo u informativne svrhe. Budite oprezni i ne pravite nagle pokrete, to su vaši organi i samo ste vi odgovorni za njih, počnite sa minimalnim istezanjem i pazite na svoje dobro. .

Mnogim ljudima vježbe kao što je knedla u grlu ne "odgovaraju" iz jednog jednostavnog razloga - "lijenost i nema vremena", pa se u nastavku još jednom prisjetite naše sprave koja nema nuspojave i pojave.