Tehnike povećanja penisa

načini za povećanje penisa

Muškarci su se uvijek pitali kako povećati penis.

U davna vremena izumljene su tehnike masaže i vježbanja, moderni izumitelji razvili su erotske igračke, a plastični hirurzi operacije povećanja penisa.

Povećanje penisa

Važno pitanje je da li treba povećati člana? Postoji ogroman broj metoda za povećanje penisa, niko ih ne krije. Međutim, da bi se reproduktivni organ istinski povećao, trebat će vam puno truda i vremena za žrtvovanje. U suprotnom, rezultat se neće pojaviti.

Postoje mnogi inovativni načini, poput vakuumske pumpe ili nastavka, koji na kratko i brzo poboljšavaju vaš penis. To su prilično erotske igračke, one neće moći vizualno impresionirati djevojku na prvom sastanku ili joj podići samopoštovanje.

Međutim, važno pitanje je: je li povećanjem penisa uopće potrebno poboljšati samopoštovanje? Napokon, čitav svijet dostignuća i zanimanja otvoren je za svakog čovjeka, na polju kojeg on može postati najbolji. Zamislite uspješnog biznismena i oca porodice koja je složena oko veličine penisa - čudna slika. Ponekad su ljubav i pažnja žene dovoljni da zaborave na svoju neugodnost i anksioznost, nastalu zbog navodnog nedostatka veličine penisa. Razgovarajte s partnerom da li će ona odmah otkloniti vaše brige. Pored toga, genitalije redovitih partnera imaju tendenciju da se prilagođavaju međusobnoj veličini.

Mlaznica

Pojavom seks trgovina, umetci za penis su takođe postali poznati. S jedne strane, ova je odluka sto posto, s druge - vrlo kontroverzna. Privitak je lako prilagoditi vašim potrebama. Većina parova preferira dodatak koji povećava penis za 4-7 centimetara. Naravno, tržište erotskih igračaka spremno je da zadovolji najsofisticiraniji ukus i u gotovo svakom takvom odjelu možete pronaći dodatke koji produžuju penis za deset i više centimetara.

pumpa za povećanje penisa

Prilozi su podijeljeni u dvije vrste - zatvoreni i otvoreni. Zatvoreni vam omogućavaju da povećate ne samo širinu, već i dužinu. Međutim, kod njih se prednji dio penisa, a posebno glava zatvara, što značajno smanjuje osjetljivost tijekom seksa. U mnogim slučajevima to može biti plus, jer istovremeno rješava problem preuranjene ejakulacije.

Otvorene mlaznice dolaze na razne načine. Klijenti seks trgovina u pravilu preferiraju razne rebraste ili kvrgave modele koji dodaju raznolikost ženskim senzacijama. Međutim, otvorene mlaznice penis mogu samo proširiti - glava u njima ostaje otvorena. Možda je vaš izbor ako vašoj djevojci nedostaje tačno promjera penisa.

Veliki nedostatak vezanosti je taj što u mnogim slučajevima samo potvrđuje vaše unutrašnje komplekse, koji su često neopravdani. Stavljajući rukav penisa i osjećajući njegovu veličinu, osjećate se daleko od onoga ko biste željeli da se pojavi. Zbog toga je prilog bolje koristiti samo kao element seksualne igre i eksperimenta, a ne trajno.

Vakuumska pumpa

Vakuumska pumpa takođe je komparativna novost na seksualnom tržištu. Ovaj uređaj ima veliku prednost u odnosu na nastavak - penis vam je povećan, ali ništa ne ometa kontakt s partnerom. Stoga mnogi muškarci u stalnoj vezi više vole pumpu.

Da biste koristili pumpu, najbolje je unaprijed pričvrstiti prsten slavine na njezinu dnu.

Nakon toga umetnemo penis u prostor vakuumske pumpe, vodeći računa da njegova veza sa stidnom kožom bude dovoljno čvrsta. Počinjemo ispumpavati zrak iz prostora u kojem se nalazi penis. Pazite da napetost ne postane prejaka - to može slomiti kapilare ili prepucij, što će uzrokovati nelagodu. Prisilivši zrak do granice ugodnog stanja, razbijamo vakuum i pokrećemo novi zrak. Ponavljamo postupak, maksimalno - deset minuta. Kada smo zadovoljni rezultatom, uklonite pumpu lagano spuštajući prsten slavine od baze pumpe do baze penisa.

Zahvaljujući ovom postupku, penis će se povećati, a erekcijski prsten će učvrstiti rezultat, sprečavajući krv da napusti kavernozna tijela. Neželjeno je ostati u ovom stanju duže od pola sata - cirkulacija krvi u penisu može se pogoršati.

Dodatna prednost vakuumske pumpe je što, zahvaljujući zakonima fizike, član u njoj jednostavno ne može a da ne ustane. Negativni pritisak zraka pobijediće svaku psihološku ukočenost ili nesigurnost koja vas sprečava da postignete stabilnu erekciju. A višak krvi uzrokovat će smanjenje osjetljivosti - u skladu s tim, vrijeme odnosa će se povećati.

Jelqing

Tijekom vijeka većina muškaraca bila je nezadovoljna veličinom svog penisa. Tako je rođen jelqing - djedova tehnika, koja se istovremeno pojavila u mnogim kulturama antike. Spominje se u izvorima starog Egipta, Grčke, Indije i Arabije.

Tehnika se temelji na činjenici da vremenom ručno pumpamo što više krvi u penis.

jelqing kao način za povećanje penisa

Rezultati jelqinga trajno i trajno povećavaju penis, ali časovi moraju biti redoviti, inače ništa neće uspjeti.

Kavernozna tijela naviknu se upijati više krvi zbog iritacije, a penis raste, posebno u vrijeme erekcije.

Jelqing se ne smije raditi na suho. Najbolje je to učiniti nakon što isparimo penis u kadi ili kadi. Klasični mokri trening uključuje uzimanje debelog peškira i vlaženje vrućom vodom. Njime dobro natapkajte penis, ponovo napunite ručnik vrućom vodom. Ponovo stisnemo penis i to ponovimo najmanje deset puta, vodeći računa da voda u ručniku bude uvijek vruća.

Ako nema vremena ili mogućnosti za takav pripremni postupak, možete jelking običnim uljem za masažu - ali rezultat će biti manje impresivan.

Jelqing bi se trebao izvoditi u trenutku kada je erekcija već došla, ali još nije dosegla svoju granicu.

Kad se penis potpuno napuni krvlju, trebate pričekati i zaustaviti se na neko vrijeme. Da biste izveli jelqing, uhvatite penis s dva prsta u podnožju i vrlo ga polako stisnite uz glavu. Pokret bi trebao trajati najmanje tri sekunde. Uklonivši ruku, odmah zgrabite penis prstima druge ruke i ponovite istu radnju. U početku će biti dovoljno pet minuta, s vremenom možete povećati ručnu sesiju na četvrt sata. Najbolje je vježbati jednom u dva dana.

Hirurgija

Neka se u 9 od 10 slučajeva izmisli problem male veličine, postoje situacije kada je potrebno povećati penis kako bi muškarac mogao imati normalan seksualni život. A tu su i predstavnici jačeg spola koji su spremni platiti bilo koji novac za povećanje. Ovim pacijentima u pomoć dolazi plastična hirurgija.

Nekoliko operativnih sredstava za povećanje penisa. Najpopularnije je obrezivanje ligamenta koji drži skriveni dio unutar penisa (ligamentotomija) ili punjenje penisa vlastitom masnoćom pacijenta (lipofilling). Inovativna metoda povećanja penisa je cijepljenje kože, kada se pacijentovim pazuhom izrežu mali dijelovi kože i zašiju ispod prepucija.

Produžetak i ovjes tereta

produživač penisa

Najkontroverzniji način za povećanje člana. Produžeci i ovjes s utezima rade na istom principu - istežu penis. Zahvaljujući ovoj metodi, on uzima više krvi, a kavernozna tijela primaju mikrotraume. U skladu s tim, novo tkivo raste unutar penisa. Ali produžeci i utezi su dovoljno opasni. Muškarac tokom vježbi s ekstenderom ili spuštenim tegom ne kontrolira napetost i može sebi nanijeti značajne ozljede. Pogotovo ako je pretjerano revan.

Stoga se preporučuje da ove vježbe koristite s velikom pažnjom. U najmanju ruku, trebali biste obratiti više pažnje na malo zagrijavanje - povlačite penis rukama u različitim smjerovima dok se ne pojavi lagana nelagoda. Na ovaj način se morate zagrijati deset minuta. Takođe, da biste bili na sigurnoj strani, uzmite parnu kupku ili hidromasažnu kadu baš kao i prije jelqinga.

Započnite s malom težinom ili malim naponom na produžetku. Vremenom povećajte snagu udara i njegovo vrijeme. Ali činite to vrlo pažljivo dok slušate svoje tijelo. Imajte na umu da ćete uvijek imati vremena za povećanje penisa, ali može biti teško izliječiti ozljedu.