Kako možete povećati penis soda bikarbonom

kako povećati penis sodom bikarbonom

Mnogi pripadnici jačeg spola nisu zadovoljni veličinom penisa.

Ovaj trenutak negativno utječe na samopoštovanje, pa traže informacije o tome kako povećati penis sodom.

Ova popularna metoda postala je široko rasprostranjena zbog niske cijene korištene supstance.

Prednosti sode

Soda bikarbona povoljno djeluje na potenciju. U isto vrijeme, ne treba zaboraviti da supstanca nije afrodizijak, što znači da ne utječe direktno na ljudsko tijelo.

Pozitivni utjecaji uključuju sljedeće:

 • Povoljno utječe na sve sisteme, tekuće procese koji utječu na potenciju. Stoga vam dugotrajna upotreba prema preporukama omogućava rješavanje problema s potencijom.
 • Smanjenje erektilne disfunkcije smatra se glavnim učinkom ako se pravilno koristi.

Najčešće se problem erekcije javlja zbog razvoja bolesti kardiovaskularnog, nervnog i endokrinog sistema.

Soda se dobija natrijum karbonatom. Ima sljedeća korisna svojstva:

 • Učinak dezinfekcije. Ne zaboravite da zajedno sa štetnim mikrobima umiru i korisni. Stoga pretjerana upotreba supstance postaje uzrok razvoja različitih problema.
 • Ublažava upalu. Sličan problem se manifestuje kada se ne poštuje lična higijena.
 • Pogoršava uslove za razvoj različitih patogena.
 • Posjeduje opća svojstva jačanja. Supstanca blagotvorno djeluje na cijelo tijelo, jer je odgovorna za uklanjanje toksina i štetnih tvari.

Gornje informacije pokazuju da narodni lijek rješava mnoge probleme s penisom. Kada se pravilno koristi, supstanca može imati blagotvoran učinak na seksualni život.

Je li istina da soda povećava penis

da li je moguće povećati penis sodom

Metoda povećanja penisa soda bikarbonom koristi se već duži period. Učinkovitost ove metode je dvosmislena.

Postoji mnogo informacija da natrijum karbonat povećava potenciju, ali u sastavu nema tvari koje mogu povećati veličinu penisa.

Na internetu postoji mnogo fotografija prije i poslije. Neki tvrde da vam ispravan postupak omogućava dodavanje do 3 cm.

Mehanizam djelovanja

Glavni aktivni sastojak je natrijum bikarbonat. Ova tvar je u stanju razrijediti krv, takav efekt značajno povećava učinkovitost vježbi za povećanje penisa.

Nedostatak toksina razlog je zbog kojeg krv obilno teče u reproduktivni sistem. Zbog toga se smanjuje vjerovatnoća nastanka krvnih ugrušaka, smanjuje vjerovatnoća smanjenja erekcije.

Alkalne komponente poboljšavaju hormonalnu ravnotežu. Stoga se stvara dovoljna količina testosterona, što dobro utječe na reproduktivnu funkciju. Tradicionalni iscjelitelji na Internetu objavljuju dovoljan broj načina upotrebe sode.

Kako povećati penis soda bikarbonom

Prilikom razmatranja kako povećati veličinu penisa, obraća se pažnja na to da li se supstanca o kojoj se radi nanosi na penis.

Preporučuje se da organ prethodno isparite i dobro isperete. Postupak se često izvodi u vrijeme kupanja vruće kupke ili tuširanja.

Postoji nekoliko načina za povećanje penisa soda bikarbonom, prije nego što se upotrijebe, uzimaju se u obzir nuspojave i kontraindikacije. Prije direktne primjene supstance provjerava se odsustvo alergijske reakcije.

Aplikacije

pomoću sode bikarbone za povećanje penisa

Postoji nekoliko različitih metoda upotrebe sode bikarbone. Svi su podijeljeni u nekoliko vrsta:

 • Kupke su najpopularnije. To je zbog činjenice da ne morate mehanički djelovati na penis. Potrebna je jedna kašika natrijum bikarbonata po litri vode. Dobiveni rastvor koristi se kao kupka. Preporučena temperatura vode nije veća od 41 stepeni Celzijusa. Treba imati na umu da postupak traje četvrt sata.
 • Utrljajte. Prije direktne upotrebe tvari, nadstrešnica se cijelom dužinom trlja biljnim uljem. Nakon toga soda se prelije po cijeloj površini. Supstanca se nježno utrlja, postupak treba provesti u roku od nekoliko minuta.
 • Losioni se koriste ne samo za povećanje veličine, već i za povećanje stepena osetljivosti. Da bi se to učinilo, prah se namoči vodom, nanese na penis i zamota u gazu. Postupak traje samo nekoliko minuta.
 • Gutanje se smatra tradicionalnom metodom. Za to se soda miješa s vodom. Preporučuje se to raditi jednom dnevno tokom dvije sedmice. Ovaj postupak je pogodan za održavanje potencije.

Gadgeti ne traju dugo. Postupak je sljedeći:

 • se istuširajte, penis se temeljito opere;
 • , a zatim pustite da se organ osuši;
 • za 200 ml vode potrebna je jedna kašičica kalijum bikarbonata;
 • obje komponente su pomiješane i ostavljene da se kuhaju 5 minuta;
 • rezultirajuća smjesa koristi se za ispiranje penisa.

Preporučuje se provođenje sličnog postupka svakog dana ujutro i navečer tokom čitavog mjeseca. Naučna istraživanja pokazuju da je povećanje veličine rezultat povećane elastičnosti tkiva i poboljšanog protoka krvi.

Stoga, u vrijeme postupka, morate ga fizički istegnuti. Ne preporučuje se kombiniranje nekoliko metoda odjednom, jer to uzrokuje razvoj nuspojava.

Recenzije

Na internetu postoji mnogo različitih pregleda o upotrebi narodne metode. Rezultati fotografija prije i poslije pokazuju da utjecaj nije značajan. Stoga ne biste trebali računati na povećanje.

Navedeni rezultat odnosi se na povećanje potencije. U ovom slučaju efekt traje nekoliko sati.

Kontraindikacije

kontraindikacije za povećanje penisa soda

Ne zaboravite da neki muškarci imaju alergijsku reakciju na sodu bikarbonu. Zbog toga, prije direktne upotrebe, morate biti sigurni da je nema.

Sljedeće su kontraindikacije:

 • prostatitis;
 • uretritis;
 • dijabetes melitus;
 • adenom prostate;
 • drozd.

U nekim slučajevima se opaža razvoj neželjenih reakcija:

 1. Pojavljuju se mali čirevi i mikropukotine. U početku su gotovo nevidljivi, ali nakon toga imat će puno problema. Rješenje problema je upotreba različitih ljekovitih lijekova.
 2. Razvoj alergijske reakcije. U početku tijelo možda neće reagirati na natrijev bikarbonat, ali s produljenom izloženošću mogu se pojaviti crvenilo i druge nuspojave.
 3. U slučaju bolnog peckanja i drugih senzacija, dotični postupci se prekidaju. U tom se slučaju preporučuje konzultacija sa stručnjakom, jer postoji mogućnost razvoja različitih bolesti.

Ne zaboravite da natrijum bikarbonat ima snažno alkalno dejstvo. Sposoban je ubiti korisne mikrobe koji mogu održavati lokalni imunitet. Ako je koncentracija preniska, pojavljuju se bolesti genitalnih organa, na primjer, balanopostitis.

Zaključak

Gornje informacije pokazuju da se rezultati nakon upotrebe sode bikarbone mogu značajno razlikovati. Mjesec dana neće dodavati centimetre, ali istovremeno se erekcija može povećati. Slike penisa prije i poslije ukazuju na to da čak i nakon dugog postupka dolazi do privremenog povećanja erekcije zbog dobrog protoka krvi.

Učinkovitost i djelotvornost svih metoda danas nije znanstveno dokazana. Međutim, u većini slučajeva nisu opasni. Stoga, ako postoji hitna potreba za povećanjem penisa, oni se obraćaju specijaliziranim klinikama za kvalificiranu pomoć.