SVI NAČINI POVEĆANJA DICKA U KUĆNIM UVJETIMA

Muškarac mjeri penis trakom

Kada je potrebno povećanje penisa? Prema medicinskim indikacijama - ako je toliko kratke duljine da donosi ozbiljne fiziološke probleme. U praksi bilo koji muškarac želi povećati penis, bez obzira na to koliko mu je priroda bila velikodušna. Ali što očekivati ​​nakon primjene svake od opcija - pokušajmo to shvatiti.

Opći podaci

Statistika WHO pokazuje da kod većine muškaraca veličina uspravnog penisa ne prelazi 9, 5-14 cm. Falus duljine manje od donjeg indikatora naziva se malim penisom, a ako njegova veličina ne prelazi 2 cm, mikropenisom. Stručnjaci objašnjavaju da se povećanje penisa mora provesti samo u posljednja dva slučaja, tako da mali organ ne povrijedi muški ponos i ne uvodi složenost u fiziološke procese.

Postoji mnogo načina - i efikasnih i ekstremnih, a ponekad i samo opasnih, što još jednom dokazuje nesavršenost muškog reproduktivnog sistema, naravno, u njihovom vlastitom umu. Ono što predstavnici jačeg spola ne rade: ubrizgavaju ulje u penis, ušivaju čvrste predmete u kožu, upijaju gel - narodne metode uvećanja penisa zaista su bezgranične i samo potvrđuju širinu muškog nezadovoljstva. I bez obzira koje veličine bio "domaći", bilo ko je barem jednom u životu poželio povećati dužinu, debljinu i širinu falusa. Često, nakon takvih eksperimenata, doktori mogu samo slegnuti ramenima i ispraviti posljedice "samo-pretjerivanja".

Općenito je prihvaćeno da nakon što veličina penisa postane veća u debljini, dužini i promjeru, muškarac će dobiti:

 1. Vanjska žalba. To je vrlo sumnjivo, jer nije uobičajeno da se demonstrira genitalni organ.
 2. Stvarno poboljšanje kvalitete seksa. Također kontroverzno pitanje - kvalitet ne ovisi o veličini, već o tome koliko falus odgovara određenoj vagini.
 3. Povećano samopoštovanje.

Recenzije seksualnih terapeuta u vezi sa povećanjem penisa sadrže specifične informacije koje su u suprotnosti sa općeprihvaćenim popularnim vjerovanjima. Bilo koji specijalista reći će da nije toliko bitna veličina penisa koliko sposobnost pravilne upotrebe.

Moguće opcije

Operacija proširenja penisa

Pa kako možete uvećati penis kod kuće? Prvo, morate shvatiti da tehnike korištene kod kuće neće pomoći da se penis poveća za mnogo centimetara, u osnovi, sve ove metode pomažu samo čovjeku da vjeruje da mu je penis narastao. Ali u stvari, veličina ostaje gotovo ista.

Čak i operacija proširenja penisa neće donijeti cijenjenih 4–7 centimetara ili više, to je nemoguće, iako će u prisustvu mikropenija operacija pomoći u rješavanju mnogih anatomskih i fizioloških problema.

Općenito, sve metode povećanja penisa mogu se podijeliti u tri opcije:

 • Hirurški. Ne može se pripisati metodama koje se mogu primijeniti kod kuće.
 • Nehirurški. Može se koristiti kod kuće, recenzije pokazuju da se stvarni dobitak postiže prirodnim odzivom tkiva na primjenu vlačne sile.
 • Kombinirano. U prvoj fazi se koristi hirurška intervencija, a zatim se kod kuće koristi ekstender.

Kod kuće možete koristiti puno različitih tehnika, ali nemojte misliti da sve metode djeluju brzo kod kuće i omogućit će vam da što prije povećate penis. Ako oglašavanje bilo kojeg proizvoda košta minimalno razdoblje (1-2 tjedna), onda je to obmana, pregledi onih koji su koristili preporuke stručnjaka za proširenje doma falusa pokazuju da je postupak proširenja dizajniran mjesecima.

Sve stvarne opcije

Prva stvar na koju muškarci koji žele dobiti veliki kurac kod kuće su krema za povećanje penisa. Ali koliko centimetara je moguće povećati falus na ovaj način, po čemu se mast (krema) razlikuje od ostalih metoda?

 • Vanjski sadržaji.

  Mast (krema, mazivo, gel) stekla je popularnost zbog svoje jednostavnosti upotrebe, minimalnih nuspojava i sposobnosti zadržavanja anonimnosti čak i unutar velike porodice. Na primjer, popularni gel nanosi se direktno na penis, praktički nema nuspojava, nije alergičan i ako analizirate preglede, vrlo je učinkovit.

  Svi vanjski pripravci podijeljeni su u tri vrste:

   Krema za povećanje penisa
  1. Mast (krema) za kratkoročne učinke. Uzrokuje snažan protok krvi na kratak period, prikladan je za upotrebu neposredno prije odnosa, lijek djeluje samo nekoliko sati. Po završetku akcije protok krvi se smanjuje i penis se vraća u svoje prirodno stanje.
  2. Dugoročni utjecaj. U ovom slučaju, sprej za povećanje penisa ili mast se redovno koriste dugo vremena. Recenzije potrošača pokazuju da su takve lijekove morali koristiti najmanje 2-4 mjeseca, ali rezultat se isplati.
  3. Vanjski preparati pomoćnog djelovanja. Sami po sebi ne povećavaju penis, ali zajedno s pumpicom ili ekstenderom pokazuju dobre rezultate.

  Preporučljivo je početi koristiti bilo koju kremu nakon savjetovanja s liječnikom. Vanjski pripravci nanose se na penis u malim količinama, jer sadrže visoku koncentraciju stimulansa. Koliko i kako ih koristiti kod kuće detaljnije je napisano u uputama, svaki alat ima svoje osobine upotrebe.

 • Proširivač.

  Ovo je uređaj koji vam omogućava rastezanje penisa do potrebnih centimetara, iako se ne može koristiti za povećanje penisa glavice. Izvrsna alternativa hirurškim tehnikama, ekstender ne krši integritet tkiva, pa uređaj stoga djeluje direktno u željenom smjeru. Ne osigurava protok krvi, kao kada koristite pumpu ili kremu, ali glavni plus je što se može uspješno koristiti kod kuće. Uređaj pruža minimalne neugodnosti, ali pod uslovom da se pravilno koristi.

  Prilozi za povećanje penisa (eksteneri) klasificirani su u tri vrste: petljasti, sa remenom, univerzalni. Kako to odabrati nakon što se očekivao rezultat i povećala veličina penisa? Stručnjaci ne savjetuju kupnju uređaja samo na osnovu njegovog opisa na Internetu, važno je potražiti savjet i razumjeti detalje koji uređaj trebate kupiti u određenom slučaju. S obzirom na to da su troškovi kvalitetnog proizvoda visoki, nerazumno je trošiti novac.

  Za mnoge muškarce takvi dodaci za povećanje penisa pokazali su se neprihvatljivima, pregledi nekih modela su negativni. Uređaj nije uvijek ugodan za nošenje, a veličina penisa se minimalno povećava, iako je nakon pažljivog razmatranja problema postalo jasno da se uređaj koristio minimalno vrijeme.Hidraulična pumpaStručnjaci podsjećaju da bi trebalo proći nekoliko mjeseci nakon početka korištenja ekstendera, kako bi proširenje falusa kod kuće prošlo kako treba.

 • Hidraulična pumpa.

  Djeluje poput pumpe za rast penisa, ali hidraulična pumpa koristi hidrauličku snagu vode. Za razliku od vakuumske pumpe, nakon upotrebe hidraulične pumpe, na penisu nema modrica. Uređaj pod pritiskom vode uzrokuje protok krvi u kavernozna tijela, a s vremenom takav postupak omogućava povećanje veličine penisa za 2-3 cm. Hidraulična pumpa se može smatrati izravnim konkurentom ekstenderima i vakuumskom pumpom, pri korištenju potonjih često se uočavaju oštećenja kapilara na penisu, a osim togapod utjecajem vode možete povećati ne samo veličinu penisa, već i povećati erekciju zbog boljeg protoka krvi.

 • Vakuum pumpa.

  Njegova upotreba kod kuće preporučuje se za ozbiljne probleme kod muškaraca u intimnoj sferi. Pumpa se može koristiti u slučaju nedovoljne erekcije ili ozbiljne impotencije, kada prirodna elastičnost penisa nije moguća. Međutim, kod kuće se pumpa može koristiti i kao uređaj za povećanje dužine i širine penisa. Redovnim procedurama, nakon nekog vremena, mnogi su muškarci primijetili da je pozitivan rezultat „evidentan“.

 • Jelqing.

  Postupak "mužnje" provodi se kod kuće, kako pokazuje praksa, jelqing je vrlo koristan ako veličina penisa ostavlja mnogo željenog, ali ne biste trebali računati na prevelike rezultate. Lijek se može pripisati narodnim metodama, vjeruje se da je ovo najstarija metoda povećanja penisa, koja se provodi kod kuće i djelotvorna je od svih. Ovo je varijanta samo-masaže penisa, ali poboljšana posebnim vježbama. Alat je najjeftiniji od svih koji se koriste za povećanje penisa - treba vam samo slobodnog vremena.Tablete za povećanje penisaJedini uvjet je da erekcija ne smije biti veća od 50–70%, inače je rizik od vaskularnog oštećenja velik.

 • Pripreme.

  Tablete za povećanje penisa i dalje su popularne i jednostavne su za upotrebu kod kuće. Uprkos visokim ocjenama koje su im dali muškarci, tablete ili dijetetski dodaci ne mogu se nazvati narodnim metodama koje omogućavaju pojačan protok krvi u penisu. Iako nesumnjivo izgledaju povoljnije u odnosu na posebne uređaje ili operacije. Farmaceutsko tržište je prezasićeno ponudama, zajedno s izvrsnim proizvodima, nude se i tablete vrlo sumnjivog kvaliteta, pa je prije nego što se odlučite za povećanje falusa lijekovima, bolje konzultirati stručnjaka.

 • Viseći utezi.

  Najdrevnija i praktički neiskorištena metoda u modernim uvjetima. Pored očiglednih neugodnosti prilikom pokušaja povećanja genitalnog organa na ovaj način, postoji i rizik od oštećenja, pa ga stručnjaci ne preporučuju koristiti, već predlažu ograničavanje na benigne mogućnosti.

 • Mlaznice.

  Da biste odlučili kako povećati glavu penisa i trup u širinu i dužinu, nije potrebno pribjegavati radikalnim i skupim sredstvima ili stimulirati protok krvi uz pomoć sintetičkih lijekova. Možete koristiti jednostavne dodatke kod kuće kako biste povećali veličinu penisa, u stvari je to umjetni penis, ali kao vrsta intimnog života može dobro funkcionirati.

Ostale tehnologije

Ako detaljno analiziramo sve poznate metode, s jedne ili s druge strane, prihvatljive kako bi se učinkovito povećalo penis, trebat će vam puno vremena. Koliko je svaki od njih učinkovit, ne može se procijeniti po nekoliko mišljenja muškaraca; ovdje su važni ozbiljan pristup i stručne konsultacije.

Sljedeće metode, koje se uglavnom temelje na povećanju protoka krvi, također se mogu uzeti u obzir kao opcije:

 • "Izgradnja penisa".
 • Izometrijska kontrakcija (Kegelova vježba).
 • Vježbe disanja uz vizualizaciju željenih rezultata.
 • Ručno izvlačenje penisa.
 • Mantak Qia metoda.
 • Vrući oblozi.
 • Električni pulsator za penis.
 • Kontrakcijska terapija (pomoću prstena).
 • Prsten Blacka.

Šta utječe na odabir metode za povećanje penisa kod kuće? Jednostavnost implementacije, efikasnost i cijena (koliko košta proizvod)! Naravno, nakon detaljne analize svih mogućih metoda, muškarac će odabrati one koji ne zahtijevaju troškove (vježbe, oblozi itd. ). Ali koliko će biti učinkoviti, nije poznato, a vrijeme provedeno bit će sjajno. Ne brinite ako muškarac nije vlasnik gigantskih genitalija, sve je umjereno, trebate imati na umu da "svaki lonac ima svoj poklopac. "