Upute za upotrebu Big Boy

Kako koristiti gel za rast penisa Big Boy

uputstva za upotrebu Big Boy gela

Veliki kurac je stereotipni znak muškosti, ali to je jedan od rijetkih koji djeluje u praksi. 90% anketiranih žena u Bosni i Hercegovini direktno povezuje zadovoljstvo od seksa s veličinom penisa partnera. Ali to ne znači da ako imate malog člana, tada morate odustati. Jednostavno koristite novi Big Boy Penis Super Gel nekoliko mjeseci i rezultat neće dugo doći. Ispravna metoda upotrebe lijeka navedena je u nastavku, također je navedena u uputama koje ćete naći u pakovanju s alatom.

Kako se koristi:

Nanesite gel u tankom sloju na uspravni penis i masirajte laganim pokretima dok se potpuno ne upije. Nakon toga, uzmite penis u ruku i usmjerite ga od sebe, polako i glatko povucite penis. Ne povlačite se snažno; ako dođe do bola, odmah prestanite s masažom. Tako nanesite gel na penis i masirajte ga dva puta dnevno. Tijek primjene je 2 mjeseca, a konačni rezultati ovise o pojedinačnim fizičkim karakteristikama, prosječni rezultat je duljina povećanja za 4, 5 cm i promjera 2, 5.

Gel se može koristiti i kao intimni lubrikant koji uzbuđuje oba partnera i potiče seksualno uzbuđenje.

Indikacija Big Boysa:

  • Problemi sa seksualnim životom uzrokovani samo-sumnjom - često mala veličina penisa čini da se muškarci osjećaju složeno i neugodno u dodiru sa suprotnim spolom, što ima izuzetno negativan učinak na izgradnju seksualnog života.
  • Smanjeni libido - retki ili neredoviti erekcije, nedostatak seksualne energije, slaba uzbuđenost i reakcija na seksualne podražaje.
  • Nezadovoljstvo veličinom penisa - gel se može koristiti za bilo koju veličinu penisa, kako za muškarce koji su krajnje nezadovoljni veličinom penisa, tako i one koji trebaju samo jedro centimetara za svoj lični ideal.
  • Hronični umor, pospanost, povećana razdražljivost i nervoza - jer nedostatak seksualne aktivnosti može smanjiti nivo energije, i obrnuto, kvar može dovesti do slabljenja potencije.

Big Boy gel pomoći će vam da riješite sve te probleme u samo jednom kursu. Na kraju krajeva, kompleks komponenata proizvoda usmjeren je ne samo na povećanje penisa, već i na povećanje seksualnog tona, vraćanje seksualne energije i zanimanja za ljubavne igre.

Kontraindikacije za upotrebu:

Big Boy gel nema kontraindikacija, a sve zbog isključivo prirodnog sastava koji ne sadrži kemikalije štetne po zdravlje. Ali prije upotrebe, preporučuje se posavjetovati se s liječnikom kako bi se isključila moguća alergija na sastavne dijelove.